Van Isten? Hol lehet a nagymamám?
Meghalt a nagymamám aki a legfontosabb volt számomra és nagyon hiányzik!
Azt álmodtam, hogy simogatja a hajam mint mindig amikor élt ,és ezt mondta: Semmi olyan nincs amitől félned kellene!
Felébredtem és mondtam anyunak, de ő azt mondta csak egy álom, szerintem nem az volt!
A kérdésem az, hogy a nagymamám valóban meghalt és Istenhez került, vagy mi lehet most vele?
Ez hit kérdése, 20 válaszoló közül mindenki csak azt tudja majd mondani, amiben ő hisz. Ami talán az összes vallásban közös, hogy mind hisz a túlvilági létezésben (szándékosan nem írtam "életet").
A legjobb, ha saját magad kezded el keresni a válaszokat, mert aki tud kérdezni az kap rá választ is. (Sajnos hülye kérdésre hülye választ.) Ahhoz, hogy megértsd mi történt a nagymamáddal, először meg kellene értened a valóság és a tudat természetét. Olvass, kérdezz, és ne ugorj be mindennek, mert rengeteg a szemét a témában.
Ajánlom esetleg Müller Péter-t kezdetnek.
Tulajdonképpen álmodban megkaptad a választ nagymamádtól:
"Semmi olyan nincs amitől félned kellene! "
Arról, hogy van-e Isten, magadnak kell megbizonyosodnod. Jákób levelének 5. versében (Újszövetség) az áll, hogy akinek nincsen elég bölcsessége, forduljon Istenhez, mert ő mindenkinek mindennel kapcsolatban választ ad, ha őszintén kérjük.
Szóval imádkozz hozzá, nem kell betanult imaszöveget mondani, és az sem baj, ha még soha életedben nem imádkoztál. Csak öntsd ki neki a szívedet, és kérd, hogy segítsen megtudnod, hogy Ő valóban létezik-e. Aztán várj türelmesen a válaszra. Ő az érzelmeinken keresztül válaszol, ha békét és megnyugvást érzel, tudhatod: Ő létezik, és melletted van, amikor segítségre van szükséged.
Én nem hiszek istenben, viszont a halál utáni életben igen.
Szerintem így próbált neked üzenni, hisz még ott van veled, vigyáz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!