Lehet azért nem értjük a spirituálisat mert agyunknak csak 2%-át használjuk?
Sokat gondolkoztam azon, hogy miért van az hogy sokan értetlenek a mágikus dolgokkal és úgy a spiritualizmussal, aztán rájöttem hogy hogyan is lehet elvárni, amikor agyunknak csak a 2%-át használjuk.
Nagyon értelmes az ember így is sokat elértünk ezen a bolygón, bár még sok feltáratlan terület van (asztrológia, jövőbelátás, ufólógia stb) Szerintem ha legalább a 98%-át használnánk agyunknak nem is lenne olyan probléma amit ne tudnánk megoldani. A telekinézis és a telepátia mindennapos dolgok lennének mint a Lacarta interjúban elhangzott a Reptoid szociológustól, akik többet kihasználnak agyuknak. Szerintem az idegenek kb 80%-át használják az agyuknak. Valahogyan rá kellene jönni hogyan használjuk ki a többit. Mit gondolsz ?
"Einstein mondta ezt és nem véletlenül pont ennyit. a 10%-ot mások mondták"
Nem, Einstein nem mondott soha, semennyit. Nem is agykutató volt, nem értett hozzá. Hiába volt zseni, ha egyszer nem a szakterülete, nem fog hozzá érteni.
Egyszerűen azért erőltetik az ezósok ezt a dumát, mert imádnak tekintélyre hivatkozni, főleg olyanra, akinek semmi köze az adott ágazathoz. Nem véletlen, hogy az ezósoknál annyi biológus nyelvészkedik, építész doktoroskodik, fizikus pedig agykutat...
Jó, akkor, mikor mondta ezt Einstein, hol, esetleg mely publikációjában?
Ugyanis ha megtörtént, tényleg kéne, hogy nyoma legyen, nemde?
Esetleg egy linkkel kisegíthetnél.
(segítek, nincs ilyen, nem mondott se 10-et, se 2-t)
Tegyük félre Einsteint. Azért nem értjük a spiritualitást, mert elszoktattak minket tőle. A spiritualitás elsősorban nem az agytól függ, hanem a lélektől. A spirituális képességek mindenkiben megvannak, csak fel kell ébreszteni őket. A materializmus hirdetésével, a kereszténység és az iszlám programjával a zsidók elhitették vellünk, hogy a lélek hatalmát használni felesleges, rossz, gonosz dolog. Ezért tartunk ma itt. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!