Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Idézzek asztrál lényt társként?

Idézzek asztrál lényt társként?

Figyelt kérdés

Ez most nagyon komoly kérdés. Egy ideje üres az életem, a társam is elhagytott és nincsen ami kitőltené az űrt. Vannak szerencsére csetes barátaim, de egy hús vér kellene, aki mindíg velem van vagy legalábbis mint egy családtag elvan a lakásban.

Sokat olvastam a témában és azt találtam, hogy sok ember idézett ilyen lényt akivel jól elvan, beszélgetnek is és érzik egymás jelenlétét. Nem démonidézésre gondolta, hanem valami angyali lényre vagy valami jóindulatú ilyesmire.

Kérlek titeket adjatok tanácsot. Soha nem foglalkoztam ezzel a témával, azt sem tudom mi az a spiritualizmus és hogy mi fán terem az idézés, de utánozni tudok dolgokat. Mit javasoltok ?

2012. márc. 4. 10:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ebben a világban kell élned, ne vágyódj más világba. Ebben a világban kell társat szerezned, ne úgy akarj különleges lenni, hogy van egy "asztráltársad". Ne virtuális hálóval meg asztrálhókuszpókusszal próbálj elrejtőzni a világ elől, hanem próbálj érvényesülni az életben.
2012. márc. 4. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Sztem ne tévelyegj! Csak kihasználnak az úton, irány egyből a cél: keménydrog vagy pszihiátria.
2012. márc. 5. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.
2012. márc. 7. 16:31
 14/15 Christian Death ***** válasza:
Minek egy asztrál lény? Vegyél egy guminôt, attol konnyebb lesz megszabadulni ha már megunod (pl. szekrenybe teszed egy hônapra)
2012. márc. 9. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Menj el egy pszichológushoz
2012. márc. 11. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!