Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Idézzek asztrál lényt társként?

Idézzek asztrál lényt társként?

Figyelt kérdés

Ez most nagyon komoly kérdés. Egy ideje üres az életem, a társam is elhagytott és nincsen ami kitőltené az űrt. Vannak szerencsére csetes barátaim, de egy hús vér kellene, aki mindíg velem van vagy legalábbis mint egy családtag elvan a lakásban.

Sokat olvastam a témában és azt találtam, hogy sok ember idézett ilyen lényt akivel jól elvan, beszélgetnek is és érzik egymás jelenlétét. Nem démonidézésre gondolta, hanem valami angyali lényre vagy valami jóindulatú ilyesmire.

Kérlek titeket adjatok tanácsot. Soha nem foglalkoztam ezzel a témával, azt sem tudom mi az a spiritualizmus és hogy mi fán terem az idézés, de utánozni tudok dolgokat. Mit javasoltok ?

2012. márc. 4. 10:26
1 2
 1/15 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

"Mit javasoltok ?"

Én azt, hogy kezeltesd magad...

2012. márc. 4. 10:29
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Ez kamu!

Ilyen hülye ember nincs.

2012. márc. 4. 10:41
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Khm. Először is. A rosszindulatú megjegyzésekre ne hallgass. Másodszor... Foglalkozz picit spiritualitással. Ha gondolod, írj privit. Én már pár éve foglalkozok vele. Sokan nem írnak vissza, ha megtudják, hogy 15 éves vagyok :D
2012. márc. 4. 11:07
 4/15 Shai-Hulud ***** válasza:
66%
Na, vak vezet világtalant... :-DD
2012. márc. 4. 11:11
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
xD
2012. márc. 4. 11:21
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
véletlenül se, ha bekavarsz, egy csomó más nem kivánt haver is jönni fog vele, aztán kötözgethetedet a piros szallagot az ajtókilincsre meg a fokhagymát és többet nem lesznerizálhatsz mert menten elnyelnek....
2012. márc. 4. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Egy jó tanács.

Minden közösségi oldalról töröltesd magad, ne nyúlj számítógéphez egy hónapig.

Próbálj egészséges emberi kapcsolatokat szerezni.

Nem megbántani szeretnélek, ha nem segíteni, mert a virtuális kapcsolatok egy petákot sem érnek.

Egyébként asztrál síkról lényt idézni nem lehet. Ha létezik asztrál sík, akkor szerinted egy olyan lény pont ide szeretne jönni!

2012. márc. 4. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha valóban egy rendes "hús-vér" társra vágysz, akkor akármilyen lehangolt és magányos vagy, vegyél erőt magadon, kezdj el társaságba járni és láss csodát :)
2012. márc. 4. 17:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem idézz. Aztán az ehhez hasonló kamukérdéseidet neki tedd fel.
2012. márc. 4. 19:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Volt egy kiscicám, de véletlenül ráfeküdtem szegénykémre. ez egy asztrál lénnyel nem fordúlhat elő.
2012. márc. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!