Tudnátok ezekre a kérdésekre választ adni? (L/12)
12 éves lány vagyok és anyámtól örököltem afféle... "boszorkányságot" vagy hogy mondjam. Akik jártasak a témában, nyilván nem úgy fogják elképzelni, hogy nagy orrom van, bibircsókos fejem és seprűvel járok... Az se biztos, hogy ezt annak lehet nevezni, elvégre vannak olyan átlagemberek, akik ilyenekkel foglalkoznak. Az átkok terén szeretnék kérdezősködni, régebben ész nélkül szórtam 1 napos betegségeket, ámbár lehet véletlen egybeesés. Ha valaki nem hisz ebben vagy csak röhögni jött, az alábbi kérdésekre ne is adjon választ, hacsak nincs ésszerű, értelmes oka arra, miért is nincsenek ilyenek.
1. Egy puszta, röpkén átfutó, haragtalan gondolattól az agyunkban, születhet átok?
2. Véletlen lehet komoly átkot szórni?
3. Ha nem sikerül egy átok, akkor is visszaszáll?
4. Az átkokhoz elég egy gondolat?
5. Magunkat meg tudjuk átkozni véletlen? A direktet védi az önmechanika.
Ha esetleg jól érzem az iróniát a válaszodban, akkor jó ha megtoldom még egy gondolattal. Szerinted létezne a világunk a mai formájában, ha az átkok egy az egyben működnének?
Amennyire én tudom, el is fogadja valahol az átkot, akire szórják. Anélkül (figyeld a szavakat!) "fel se veszi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!