Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » S. O. S Mit tegyek?

S. O. S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Segítség. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy furcsán viselkedek: állandóan bámulom a holdat ha van rá lehetőségem pl.:utcán, vagy ha fent van a suliban oda megyek az ablakhoz és egész szünetben nézegetem. Teliholdkor vagy amikor dagad nem álmodok vagy ha mégis akkor nagyon furcsa dolgokat pl.: engem üldöznek vagy én üldözök valakit v valamit. Agresszív leszek olyan apró cseprő dolgok miatt mint hogy kifogyott a ketchup. Nem értem mit tegyek?
2012. jan. 10. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézz annyi vámpíros, meg vérfarkasos mesét ennyi idősen!
2012. jan. 10. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz azon hogy mit tegyél?

Azt kéne tudnod mit nem tettél, és akkor könnyebben megtudhatod mit tegyél.

2012. jan. 10. 19:31
 3/10 anonim válasza:
Kábé azt, amit az elso válaszoló javasolt :D
2012. jan. 10. 19:32
 4/10 anonim válasza:
Lehet hogy szimplán ilyen a stílusod. Amikor csak tehetem olyan sztorikat álmodozok amiben én vagyok a főhősnő és vámpír vagyok :D
2012. jan. 10. 20:06
 5/10 Laci555 ***** válasza:

Szia!

A holdfázisok sok emberre hatással vannak. Ez változó mértékű de ha úgy érzed, hogy a normális életviteledben zavar menj el egy pszihológushoz. Hmm és nyugodtan nézz vámpíros filmeket, csak rögzítsd magadban mi a film és mi a valóság :)

2012. jan. 11. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ketchupot
2012. jan. 11. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Pár év múlva elkezdesz majd szőrösödni, elég erősen és a szagod is egyre büdösebb lesz (mint az állatoknak). Kifejlődnek az izmaid és agresszívan fogsz viselkedni. És kanos leszel mint az állat. Nincs erre más magyarázat, nyilvánvalóan egy vérfarkas vagy.
2012. jan. 21. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:
WTF? komolyan mondod?
2012. jan. 26. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:

..teljessen komolyan mondja, de lehet hogy szőrtelen nyápic halember leszel aki nem tud elszakadni az akvárium falátol és egereket fogdos

különben meg hülye vagy fiam , ha többször vernek el otthon a kelleténél irány a pszihológus

2012. jan. 27. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
2. válaszoló :DDDD Most akkor mi van? :D
2012. jan. 29. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!