S. O. S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítség. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy furcsán viselkedek: állandóan bámulom a holdat ha van rá lehetőségem pl.:utcán, vagy ha fent van a suliban oda megyek az ablakhoz és egész szünetben nézegetem. Teliholdkor vagy amikor dagad nem álmodok vagy ha mégis akkor nagyon furcsa dolgokat pl.: engem üldöznek vagy én üldözök valakit v valamit. Agresszív leszek olyan apró cseprő dolgok miatt mint hogy kifogyott a ketchup. Nem értem mit tegyek?2012. jan. 10. 18:18
1/10 anonim válasza:
Ne nézz annyi vámpíros, meg vérfarkasos mesét ennyi idősen!
2/10 anonim válasza:
Mit nem értesz azon hogy mit tegyél?
Azt kéne tudnod mit nem tettél, és akkor könnyebben megtudhatod mit tegyél.
3/10 anonim válasza:
Kábé azt, amit az elso válaszoló javasolt :D
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy szimplán ilyen a stílusod. Amikor csak tehetem olyan sztorikat álmodozok amiben én vagyok a főhősnő és vámpír vagyok :D
5/10 Laci555 válasza:
Szia!
A holdfázisok sok emberre hatással vannak. Ez változó mértékű de ha úgy érzed, hogy a normális életviteledben zavar menj el egy pszihológushoz. Hmm és nyugodtan nézz vámpíros filmeket, csak rögzítsd magadban mi a film és mi a valóság :)
7/10 anonim válasza:
Pár év múlva elkezdesz majd szőrösödni, elég erősen és a szagod is egyre büdösebb lesz (mint az állatoknak). Kifejlődnek az izmaid és agresszívan fogsz viselkedni. És kanos leszel mint az állat. Nincs erre más magyarázat, nyilvánvalóan egy vérfarkas vagy.
8/10 A kérdező kommentje:
WTF? komolyan mondod?
2012. jan. 26. 19:15
9/10 anonim válasza:
..teljessen komolyan mondja, de lehet hogy szőrtelen nyápic halember leszel aki nem tud elszakadni az akvárium falátol és egereket fogdos
különben meg hülye vagy fiam , ha többször vernek el otthon a kelleténél irány a pszihológus
10/10 anonim válasza:
2. válaszoló :DDDD Most akkor mi van? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!