Szerintetek az egyház bünteti a boszorkányságot? Vagyis a kisseb varázslatok bünnek vehetőek?
Figyelt kérdés
Katólikus lány vagyok és emellett tudom hogy van egy képpességem ,ezért ha boszorkanyságba fognék ,vétkeznék?Nagyon érdekeltek ezek az okkult dolgok gyerek korom óta ,így mindik is érdeklődöm iránta.Kérem olyanok irjanak akik ezt komolyan veszik nem holmi mesének .köszönöm előre is!2011. dec. 26. 16:13
21/22 anonim válasza:
Nem tudom mik a képességeid de tanuld meg tökéletesen és használd .Ha az egyház felháborodik mond azt " istentől kaptam "
GONDOLOM ÉRTED AZ ELLENTÉTET.
22/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bűntetné. A régi üldözések csak azért voltak, mert néhány pap rájött, hogy korlátlan hatalma van az emberek felett így gyakorlatilag bármit mondhattak mert akkor még igen kevés olvasott ember volt. Na mivel emberek ezért ezt kihasználták. A bibliának pedig ma már semmi köze az eredetihez az évezredek során az egyház úgy alakítgatta, hogy nekik jó legyen. A mai kereszténységnek nem sok köze van az igazi tanításokhoz. Ne feledd a hit és az egyház két teljesen más dolog. Kitérsz a hitedből ha megnézed a pápa otthonát. Az embereket ők is csak kihasználták a történelem során. Persze felemerül a kérdés: Akkor mi az igazság? Mit hihetünk el? Szerintem magától értetődik : társadalmi normák betartása, kapcsolattartás Istennel. Sajnos az egyház már mindent átirogatott, hogy nekik jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!