Szerelmikötés ellen hogyan lehet védekezni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mikor lehetek abban biztos hogy egy ilyennek az áldozata vagyok?2011. dec. 10. 18:37
12/15 anonim válasza:
www.kosmica.hu kérdezed meg őket bármilyen kérdésed is van:)
Sok sikert!.
13/15 anonim válasza:
Nos az ezoterikus tanok közül ha ez egy valóban létező dolog talán az agykontrollra hasoníthat szerintem. Az akarat ereje tényleg csodákra képes.
14/15 anonim válasza:
Létezik! Több ismerősömtől szakították már el a kedvesüket, (férjüket) ilyen szerelmi kötéssel, attól mert nem hisz benne, ez még működik és létezik. Szerintem az aki fél, az mindenképpen csináltasson védelmet.
15/15 anonim válasza:
1.Utazz el egy lakatlan szigetre,lehetőleg meleg vagy mienkhez hasonló mérsékelt éghajlatra!
2.Add föl az itteni életedet, ott kezdj el gyűjtögetni,vadászni halászni, növényeket termeszteni.
3.Mivel,hogy a magad ura leszel,automatikusan olyan dolgokra kezdesz majd figyelni mint például,hogy túlélj.
A hited azon kezd el majd dolgozni pl,hogy mi legyen a holnapi kaja.
4.Ha gyenge leszel elpusztulsz majd.
5.A vicc az egészben,hogy ugyanezt megteheted itthon is, de akkor is a 4.pontnál lyukadsz majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!