Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tapasztalatotok a szerelmi kötésről?
Én jósnőnél voltam...Mikor egy hosszú kapcsolatban voltam és már nagyon rosszul éreztem magam,a kapcsolat utolsó hónapjaiban erősen gondoltam egy régi exemre..Nem tudom miért,hisz nem is volt igazi komoly szerelem az ex...Csak lezáratlanul lett vége.A poén,hogy láttam párszor az utcán,és gyakran álmodtam is már ekkor vele..A jósnő szerint ő is gondolt még rám stb,de meg fog bántani.Szakítottam az akkorival,exszel megpróbáltuk újra,de megint lezáratlan lett a dolog...
Pedig csak felkéne emelnie a k*rva telefont :D
De hiszek abban,hogy engem valaki elátkozott vagy ilyesmi.Meg a vonzás törvényében,és abban,hogy amit nagyon akarunk az összejön.Én gondolattal már vonzottam be tök idegen helyeken olyan személyt,akit akartam(többször is)...
es tudsz valamit a szerelmi oldasrol is?
mit kell tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!