Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Levehető rólam a rontás?

Levehető rólam a rontás?

Figyelt kérdés

Rontás van rajtam érzem.Semmi sem sikerül, sőt káosz van.

Hogyan tudnám levenni magamról ezt a rontást vagy átkot?

2011. nov. 21. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a kezed a tévére! Küldöm az energiát!
2011. nov. 21. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:

" Attól függ mennyi pénzed van. Vannak nagyon profi átoklevevők, akik 150.000 forintért a legbrutálisabb átkot is leveszik. De NE DŐLJ BE a csalóknak, akik 20-40.000 forintért veszegetik le az átkot. Ők nem tudják normálisan megcsinálni, mire kezdődik a valóságsó már megint rajtad lesz az átok. Ez sajnos nehéz ügy, ha átok van rajtad akkor mindenképp tisztánlátóval kell konzultálnod.

Ha nincs pénzed rá, akkor a Providenttől vehetsz fel hitelt. Megátkozott vagy mágiában jártas emberek és az ő ügyfélkörük között nagyon nagy az átfedés."

Ez tetszik :DDD

Én 10 millióért szedem le neked, és mivel drágán csinálom tuti biztos módszer :D

Ha nincs pénzed vegyél fel jelzálogot a lakásodra vagy add el az anyádat kit érdekel :D:D

2011. nov. 21. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy rontás van rajtad, csak rossz passzban vagy.

Van ilyen, egyszer fenn, egyszer lenn.

Elmúlik hidd el, és a rossz után majd jön a jó.

Ez mindig így van.

Arra figyelj csak, hogy ne keseredj ebbe bele, és vond le a tanulságokat, hogy miért is történt mindez a rossz veled.

Így nem keveredsz még egyszer ilyen helyzetbe.

2011. nov. 22. 14:47
 14/18 anonim válasza:
ekszöszájszbuk!!!!!!!
2011. nov. 30. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha a Providenttől veszel föl hitelt, az gyakorlatilag olyan, mint amikor alkut kötsz az ördöggel, tehát ugyanott tartasz.
2011. nov. 30. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki már eleve rontásra gyanakszik, annak megkérdőjelezhető a realitásérzéke és kapcsolata a külvilággal.

Irány a provident.

2011. nov. 30. 22:35
 17/18 aqa válasza:
Nem rólad már nem sajnos te már átkerültél a 8as galaxyisba.Inkább áldozz egy kecskét
2011. dec. 6. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy mukodik e, de ez egy italiai modszer. En is ugy erzem rontas van rajtam el is vegeztem, majd kiderul. Otthoni hazi praktika, italiaban nagyon elterjedt, az ottani rego venasszonyok szoktak csinalni. En megprobaltam egyedul, mondom eredmenyt meg nem tudok. De mar probaltam egy eve is, es akkor azt hiszem picit jobb lett. En azt ajanlom jarj templomba neha, imadkozz. Bar ez nem eleg ahhoz hogy kivedd a satant.

A rituale:

Vegy egy feher tanyert, onts bele vizet, gyujs gyertyat(feheret), tedd ki a fenykeped. Mondd el a miatyankat, tegy keresztet magadra, kepedre, tanyer vizre, gyertyara es csoppents bele a tanyer vizbe EGY csepp oliva olajat. Ne tul magasrol mert szetmegy, es lassan csinald!!!

Ha vigyazva csinalod es megis a vizben levo olajcsepp szetmegy az azt jelenti hogy rontas van rajtad.

Tehat: ha a kis korocske egyedul van es aranyos, akkor nincs rontas...probalj meg legalabb 3-4 masik kis csoppet tenni...

Ha a kis olajkorocske a vizben szetmegy meg tobb apro kis korocskere, az irigyseget, ronatst, rosszakarot jelent.

Ebben az esetben mondj el ujra egy imat, vess keresztet magadon, kepen, stb....s szbaditsd meg a gonosztol, ezutan pedig dobj az olajas vizes tanyerra sot....ami fertotlenit, ezt huzd le a vecen, vagy lefolyon(jobb a Wc). Mosdd el a tanyert mosogatoszerrel, szaritsd meg jol. Es ismeteld meg a vizes ritualet. Tehat: gyertya, kep, viz, olas, ima, ...ujra csepegtess (ovatosan, mert ha mnesszirol csinalod es gyorsan, akkor sok kis kor jon ki mindnekeppen!)

na es ha egyeduli korok jonnek ki akkor a rosszat mar kidobtuk a wc-n, ha meg vannak kicsi szetszort korocskek akkor ujra so, ima, stb...kidobni, elmosni es addig ismetelni mig nem maradnak kis korok. En most haromszor csinaltam meg, mire lement.

Nyugodtabb vagyok, mert bemeseltem magamnak.

Sok szerencset.

Nem tudom mukodik e, hinni kell benne, jo szivvel kell csinalni Istenhez imadkozva, joszandekkal, kerve, konyorogve a rossz tavozasat. Ez italiai modszer, probald ki.

Sok szerencset:9

2011. dec. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!