Hatásos bájitalt ismer valaki?
Az én barátnőm mindig elolvadt nyáron egy bizonyos bájitaltól reggelente:
csoki+vanília fagyi + őszibaracklé meg egy szívószál bele. Tádámmm :)))
Neked kell, hogy szebbnek lásd a partnered? Akkor Ízlés dolga(sör-bor-pálinka) A lényeg, hogy hagyd abba mielőtt már nem látod..:)
Vagy a Kerozin után szabadon -".. a bájital neve nem titok tovább, fél liter teqilla..."
Ha a partnert szeretnéd, hogy szépnek láson téged akkor Rohypnol, gamma-hidroxi-butirát (GHB), EZEK ILLEGÁLIS SZEREK!!!
De nála is beválhat ami nálad.Lásd fent. De a legnagyobb varázsszer a személyes varázsod. Kis kedvesség, odafigyelés, udvariasság.Meg persze konditerem, fogorvos,fodrász, plasztikai sebész, vagy egy vastag bankszámla. :)
Szerelmi bájital
Hozzávalók:
méz,
csipketea,
1 fahéjrúd,
9 piros rózsaszirom.
Elkészítés:
Növő holdnál gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket!
Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adj hozzá 9 kiskanál mézet, és közben mondd:
- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!
Ezek után tégy bele egy fahéjrudat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Innentől kezdve működik a dolog!
Szerelmi bájital
Csak ilyet találtam
Ha nő (inkább lány) vagy, az alábbiakat:
Múltkor itattak velem egy ilyen bájitalt és garatnáltan mondom, hogy az alábbi hatásokat éri el:
-dagadt nőket soványabbank látom
-rusnya kipattogzott telepiercingezett arcot szépnek látom
-sportcipős-melegítőnadrágos nőket szépen öltözöttnek látom
-részeg üvöltöző bulip*csákat vonzó és értelmes nőnek látom
-varázsfőzeteket kutyuló nőket okosnak látom
-szextől félő tinikkel legvadabb könyörgős köröket járom meg
-ágyban farönk nőkkel tapétaszaggatóan vad szeretkezések
Ha csúnyácska/kövér/butuska valaki, azt nincs az a varázsfőet, ami másnak láttatja.
Ha pedig fiú vagy, akkor erre nincs semmi gyógyszer. Majd jobb lesz.
utolsóelőtti:
Ógörögül kéne mondani, afrodité nem tud magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!