Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hatásos bájitalt ismer valaki?

Hatásos bájitalt ismer valaki?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 13:54
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Az én barátnőm mindig elolvadt nyáron egy bizonyos bájitaltól reggelente:

csoki+vanília fagyi + őszibaracklé meg egy szívószál bele. Tádámmm :)))

2011. nov. 24. 01:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha kellően hülye vagy akkor elmehetsz egy ezoterikus boltban és simán rádsóznak bármit.
2011. nov. 24. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:
pálinka
2011. nov. 26. 08:11
 14/21 3Co válasza:
Először is, mire akarod használni? Mert bájital van mindenre, csak az alkalmazási területet kéne előtte belőni.
2011. nov. 27. 07:58
 15/21 anonim válasza:
Te kértél receptet, nekem nincs rá szükségem...
2011. nov. 27. 10:26
 16/21 wapo válasza:

Neked kell, hogy szebbnek lásd a partnered? Akkor Ízlés dolga(sör-bor-pálinka) A lényeg, hogy hagyd abba mielőtt már nem látod..:)

Vagy a Kerozin után szabadon -".. a bájital neve nem titok tovább, fél liter teqilla..."

Ha a partnert szeretnéd, hogy szépnek láson téged akkor Rohypnol, gamma-hidroxi-butirát (GHB), EZEK ILLEGÁLIS SZEREK!!!

De nála is beválhat ami nálad.Lásd fent. De a legnagyobb varázsszer a személyes varázsod. Kis kedvesség, odafigyelés, udvariasság.Meg persze konditerem, fogorvos,fodrász, plasztikai sebész, vagy egy vastag bankszámla. :)

2011. nov. 27. 17:45
 17/21 anonim válasza:
Én is a Vodkát javallom, de kérdezz meg egy unikornist!
2011. nov. 27. 21:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerelmi bájital

Hozzávalók:

méz,

csipketea,

1 fahéjrúd,

9 piros rózsaszirom.

Elkészítés:

Növő holdnál gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket!

Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adj hozzá 9 kiskanál mézet, és közben mondd:

- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!

- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!

- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezek után tégy bele egy fahéjrudat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Innentől kezdve működik a dolog!

Szerelmi bájital

Csak ilyet találtam

2011. nov. 30. 17:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha nő (inkább lány) vagy, az alábbiakat:

Múltkor itattak velem egy ilyen bájitalt és garatnáltan mondom, hogy az alábbi hatásokat éri el:

-dagadt nőket soványabbank látom

-rusnya kipattogzott telepiercingezett arcot szépnek látom

-sportcipős-melegítőnadrágos nőket szépen öltözöttnek látom

-részeg üvöltöző bulip*csákat vonzó és értelmes nőnek látom

-varázsfőzeteket kutyuló nőket okosnak látom

-szextől félő tinikkel legvadabb könyörgős köröket járom meg

-ágyban farönk nőkkel tapétaszaggatóan vad szeretkezések

Ha csúnyácska/kövér/butuska valaki, azt nincs az a varázsfőet, ami másnak láttatja.

Ha pedig fiú vagy, akkor erre nincs semmi gyógyszer. Majd jobb lesz.

2011. dec. 1. 09:55
 20/21 anonim ***** válasza:

utolsóelőtti:

Ógörögül kéne mondani, afrodité nem tud magyarul.

2011. dec. 1. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!