Lehet hogy 2012-ben el jön az Antikrisztus?
Figyelt kérdés
sok helyen olvastam hogy megújulás meg ilyenek de a keresztény próféta már volt most a sátánistáké kéne hogy jöjön.2011. nov. 13. 12:32
31/33 anonim válasza:
Van aki abban hisz, hogy már leszületett újra Jézus. Globális egyházat álmodott meg. Jézus újra eljövetelét 1998-ra datálta.Hirdeti is, csak nem sok követőre akad. Hogy ezt honnan szedte, azt csak ő tudja Én minden esetre nem hiszek benne. Én úgy gondolom, hogy a gonosz bennünk van, kérdés, hogy engedjük e felszínre jönni. A sátánisták felszínre hozzák. Hogy megjelenjen kívül is, ronda pofát festenek magukra. Én ha neked volnék, nem érdeklődnék annyira utánuk!
33/33 chrishu válasza:
Állítólag Krisztus jön el másodszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!