Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy 2012-ben el jön az...

Lehet hogy 2012-ben el jön az Antikrisztus?

Figyelt kérdés
sok helyen olvastam hogy megújulás meg ilyenek de a keresztény próféta már volt most a sátánistáké kéne hogy jöjön.
2011. nov. 13. 12:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Na és megkaptuk a leggyengébb választ a végére. Köszönjük....
2011. nov. 18. 19:11
 22/33 anonim ***** válasza:
Ha már a bibliánál tartunk, azt írja, hogy a veszedelem úgy jön, mint szülő nőre a szülési fájdalom. Senki nem tudja az orvos se, hogy mikor indul meg a szülés. Hát így van a világvégi dolog is. Nem tudhatod, hogy a katasztrófa mikor köszönt be. Legfeljebb lelkileg fel lehet rá készülni. Egy csomó nagy magmájú vulkán van a földön. Kitudja mikor indul be egy is. Ezt se tudják a szakemberek. Törés vonal mikor mozdul. Hogy az antikrisztus mikor jelenik meg, ki tudja. Nem kell mágiával foglalkozni, nehogy magadhoz vonzzad, mert jót az biztos nem jelentene
2011. nov. 19. 09:01
 23/33 Peruccsia ***** válasza:

Miért ebbe a kategóriába írtad?

A vallás rovatban találod azokat, akikre ez tartozik.

Itt csak jószándékú boszikat meg pogányokat találsz :)

2011. nov. 26. 22:48
 24/33 A kérdező kommentje:
azért irtam ide mert a pogányok,sátánisták véleménye érdekel.
2011. nov. 26. 23:50
 25/33 Peruccsia ***** válasza:

Ők nem hisznek az Antikrisztusban sem, sőt semmilyen alapvetően Rosszban.

Rossz démonokban, erőkben talán, de ez csak úgy mint egy tigris vagy medve, aki letépi a fejed ha találkozol vele, viszont nem keres téged ha elég messze vagy tőle.

2011. nov. 27. 10:34
 26/33 A kérdező kommentje:
én eddig aszt hitem hogy amikor sátán uralja a földet akkor küldi el az anti krisztust hogy terjessze az igazságát.
2011. nov. 27. 21:18
 27/33 Peruccsia ***** válasza:
Akkor neked már mindegy lesz :)
2011. nov. 28. 00:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Miért érdekelnek a sátánisták? Tán csak nem akarsz közzéjük állni? Fújjjjjjjjjjjj
2011. nov. 28. 11:25
 29/33 A kérdező kommentje:
nekem nincs semmi bajom Sátánistákkal mert szerintem nincsen rossz meg jó csak nézőpontok vannak.
2011. dec. 3. 19:23
 30/33 ps89 válasza:

Ha meg nincsen jó és rossz csak nézőpontok, akkor hogyan jönne el bármilyen mitikus figura, aki a nemlétező rosszat testesíti meg? Vagy eljön a megtestesült nézőpont xD

És hogy a kérdésre is válaszoljak: kizárt dolog, nem jön senki. Azazhogy bárki eljöhet. Ha azt akarom jönnek a gumimacik, jönnek gizmók, vagy feltámad Aragorn és Gondor seregeit a trollok ellen vezeti... szerintem ez pl sokkal jobb móka lenne, mint egy unalmas antikrisztus (különben is, senkinek sem sikerült még bizonyítania, hogy jézus létezett, így ő is csak egy irodalmi figura). De hát mindenki azt képzel el magának, amit akar.

2011. dec. 14. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!