Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy 2012-ben el jön az...

Lehet hogy 2012-ben el jön az Antikrisztus?

Figyelt kérdés
sok helyen olvastam hogy megújulás meg ilyenek de a keresztény próféta már volt most a sátánistáké kéne hogy jöjön.
2011. nov. 13. 12:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%
Antibudha xD
2011. nov. 13. 15:00
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Marilyn Manson 2005-ben volt itt koncertezni,úgyhogy már rég vége a világnak,nem csak tengerentúlon,hanem mindenhol.
2011. nov. 13. 15:24
 13/33 anonim ***** válasza:

az antikrisztus már köztünk jár jó ideje...nem nem én vagyok az. de háború lesz aminek Jeruzsálemben lesz vége. addig az emberiség több mint 50% meghal... és a végítéletet az angyalok hozzák el amikor lezúznak mindenkit. megfog jelenni Jézus is valami fáknál amik aztán elolvadnak...

és amit eddig írtam a Nat Geón láttam valami bibliatudósok mondták hogyha valóban igaz lenne a Biblia akkor valahogy így nézne ki a világvége...az antikrisztust amúgy csak úgy lehet felismerni hogy (nem komolyan mondom) sorszámozva van. amúgy úgy volt hogy valami főfejes elnök vagy nem tudom és szép sorban pusztulásba dönti a világot míg el nem jön a fentebb leírt háború...és mivel dönti bukásba a világot? pl: gazdasági válság...

2011. nov. 13. 15:24
 14/33 anonim ***** válasza:
a zárójelben a "nem komolyan mondom" az azt jelenti hogy komolyan mondom nem azt hogy nemkomolyan mondom csak lemaradt a nem, komolyan mondom után a vessző vagyis ezt akartam írni: nem, komolyan mondom vagyis nem viccelek...
2011. nov. 13. 15:26
 15/33 anonim ***** válasza:

Az antibudhán besírtam.:D

Nincs olyan entitás hogy Antikrisztus, és ami nem létezik az nyilván nem is fog eljönni.

2011. nov. 13. 17:42
 16/33 Ferry123 ***** válasza:
2012-ben a pokol fog eljönni és nem lesz még háború sem mivel a sátán mindent elpusztít kivéve azt ki mellete van
2011. nov. 14. 19:06
 17/33 anonim ***** válasza:

Egyik közösségi portálon megjelent valaki, aki kijelentette, hogy :Krisztus eljövetelén túl, azaz leszületett már újra. Globális egyházat akar létrehozni az illető. Hát most döntsd el, hogy Krisztus, vagy antikrisztus. Én nem tudom, de nem is érdekel. [link]

Ő a vallásfilozófus, aki azt állítja, hogy 1999.08.11-én megszületett Jézus

2011. nov. 15. 13:51
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 14:22

sikeresen disznóvágást olvastam dimenzióváltás helyett x"DDD

2011. nov. 15. 23:15
 19/33 anonim ***** válasza:
szerintem feltámad Hitler
2011. nov. 17. 19:29
 20/33 anonim ***** válasza:

Ez elég durva, hogy normális válasz nincs. És hogy egyesek szerint milyen vicces magukat antikrisztusnak vallani... ezzel viccelni sem viccelnék soha...

Lehet hogy 2012 ben lehet hogy utána:) de holnap is lehet... ezt senki nem tudhatja, bár tény, hogy közel van ... ez is lehet pár hónap...év...évtized.

Viszont ebbe a 2012. 12. 21 ébe vagy hányadikába ne higgy :) ez csak kitaláció.

Olvass Bibliát, Jelenések könyvét... minden válasz benne van :D

2011. nov. 18. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!