Lehet hogy 2012-ben el jön az Antikrisztus?
az antikrisztus már köztünk jár jó ideje...nem nem én vagyok az. de háború lesz aminek Jeruzsálemben lesz vége. addig az emberiség több mint 50% meghal... és a végítéletet az angyalok hozzák el amikor lezúznak mindenkit. megfog jelenni Jézus is valami fáknál amik aztán elolvadnak...
és amit eddig írtam a Nat Geón láttam valami bibliatudósok mondták hogyha valóban igaz lenne a Biblia akkor valahogy így nézne ki a világvége...az antikrisztust amúgy csak úgy lehet felismerni hogy (nem komolyan mondom) sorszámozva van. amúgy úgy volt hogy valami főfejes elnök vagy nem tudom és szép sorban pusztulásba dönti a világot míg el nem jön a fentebb leírt háború...és mivel dönti bukásba a világot? pl: gazdasági válság...
Az antibudhán besírtam.:D
Nincs olyan entitás hogy Antikrisztus, és ami nem létezik az nyilván nem is fog eljönni.
Egyik közösségi portálon megjelent valaki, aki kijelentette, hogy :Krisztus eljövetelén túl, azaz leszületett már újra. Globális egyházat akar létrehozni az illető. Hát most döntsd el, hogy Krisztus, vagy antikrisztus. Én nem tudom, de nem is érdekel. [link]
Ő a vallásfilozófus, aki azt állítja, hogy 1999.08.11-én megszületett Jézus
tegnapelőtt 14:22
sikeresen disznóvágást olvastam dimenzióváltás helyett x"DDD
Ez elég durva, hogy normális válasz nincs. És hogy egyesek szerint milyen vicces magukat antikrisztusnak vallani... ezzel viccelni sem viccelnék soha...
Lehet hogy 2012 ben lehet hogy utána:) de holnap is lehet... ezt senki nem tudhatja, bár tény, hogy közel van ... ez is lehet pár hónap...év...évtized.
Viszont ebbe a 2012. 12. 21 ébe vagy hányadikába ne higgy :) ez csak kitaláció.
Olvass Bibliát, Jelenések könyvét... minden válasz benne van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!