Rájöttem, miért sikeresek a jó jósok, látók és az EZO TV?
Sokat tűnődtem, hogy miért sikeres egyik jós, másik pedig teljesen valótlanokat mond. Olvasgatva ezt az oldalt, ami nagyon hasznos, rádöbbentem a megoldásra !
A jósnak és látónak hatalmas mentális képességekkel kell rendelkeznie, ami ugye egy embernek lehetetlen, mert a tobozmirígye nemhogy nem eléggé fejlett, de el is van meszesítve. És akkor rájöttem : Ezek a sikeres jósok és látók, mind földönkívüli mentális szinten álló Reptoidok !
Az az István jós a tv-ben mindíg olyan magabiztosan áll, mintha nem lehetne megvezetni és soha nem tudtak olyan kérdést feltenni, amire ne tudott volna válaszolni, még tőrténeteket is mond mindehez. Te is észrevetted ? Mit szolsz az elméletemhez ? Jó ez az oldal ugye ? Sokszor konbinálni kell a kategóriákat, te is így teszed ? Ismersz ilyen jósokat ?
Az ETO.TV-ben kamuzó bölcsészdiplomások szerepelnek akik nem tudtak elhelyezkedni valamilyen politika közeli mézesbödönben és ezért a nyugdíjasoktól és a hiszékenyektől lopnak.
Irakban és Iránban nyilvánosan lefejezik a kuruzslókat, meg az ilyen gyíkhívőket is(vannak akik hisznek az ilyen büntetésben) mivel rombolják a társadalmat(ezzel viszont egyetértek).
Ezeket az információkat se cáfolni, se megerösíteni nem tudjuk.
Üdv,
Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.
Adok én nektek jóslást és energiát.
na jó...
Nem reptoidok se földönkivüli mentalitás szintü.
Akik a médiában szerepelnek azoknak a nagy része csaló!
Akik meg tényleg tudnak valamit azok csendben maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!