Rájöttem miért nem szeretem a társasági sportokat, mert nem vagyok magabiztos, (lent)?
egy átlagos gondolkodású ember elfogadja hogy ez van mind1, de én nem tartom magam ennyire átlagosnak és szeretnék ezen változtatni amellett hogy végeztem agykontroll tanfolyamot, de hogyan?
csak a 11-12 évesekkel tudom nem bal*aszul érezni magam ,ha már idősebbek akkor azok általába a bunkó szinten röhögcsélnek,
meg persze a velem egyidősekkel is megvagyok ,de az is olyan legyen akinek szintén kéne egykis önbizalom...
ez van már 5 éve ,annyira rosszul érzem magam .többször mint jól:( 17F
Minek érzed magad rosszul? Érezd magad jól, hisz az a lényege! Röhögd ki magad, ha béna vagy, nevess a többiekkel :) A focisták különösen nem nevezetesek arról, hogy toleránsak, meg csöndesek, jóhogy kiröhögnek ha béna vagy. Nem ott fogod megtalálni az önbizalmad sztem.
Menj mondjuk capoeirázni, ott is emberk között vagy, nem leszel kék-zöld, de mozogsz, jó esetben koedukált az edzés, meg sztem érdekes mozgásforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!