Milyen téli sportokat szoktál nézni?
Figyelt kérdés
Elsősorban az a kérdésem,hogy milyen sportokat szoktál nézni,de azt is oda írhatjátok,hogy milyet szoktál csinálni.
Én síugrást szoktam nézni,de néhányszor biatlon versenyt is megnézek.
És ti?
2011. okt. 26. 14:33
1/6 anonim válasza:
Fedett pályás teniszversenyek :) ...az téli sport
2/6 anonim válasza:
Jégkorong a legjobb, legizgalmasabb.
Ha művészire vágyom, akkor műkorcsolya.
Síelést nem annyira szeretem, az óriás-műlesiklást még megnézem, a szlalomot nem.
Egyébként korcsolyázni szeretek, síelni próbáltam, de csúnya vége lett.
4/6 anonim válasza:
Alpesi sí!4ever!Nincs is attól jobb!
5/6 anonim válasza:
Síugrás a legjobb! ;D Ha alpesi sí éppen megy, megnézem. Korcsolyázni egy évben 4-5-ször szoktam, síelni viszont sokkal jobban szeretek, imádom, csak akkor szoktam ha esik itt nálunk a kertben hó, illetve egyszer voltam Eplényben.
6/6 anonim válasza:
Húú, nem jut eszembe, de amikor snowboardoznak "félcsőben", az is valami dew tour-os francság, nem? (bocsi a tudatlanságomért, de nem tudom a nevét, viszont jó nézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!