Szerintetek meg lehet oldani?!
Szerintetek meg lehet oldani?!
Démont lehet tükörrel idézni? Vagy esetleg valami más módszer? Erről nem beszélhettek le...eldöntöttem hogy mit akarok és kész! Szerintem a démonok nem ártó (negatív) lények, hanem pozitívak.
Minek akarsz démont idézni te agyatlan? Azt se tudod mit szabadítasz magadra...sőt, ahogy elnézem azt se tudod léteznek-e vagy sem.
Egyszerűen tükörrel nem lehet.
Itt van az oldalon leírva sokminden:)
Keresd meg azt a démont amelyiket meg szeretnéd idézni. Igazad van, én is azt vallom hogy a szánalommal teli kereszténység állítja be csak őket gonosznak.Remélem segíthettem:) Ha akarsz vkivel beszélgetni erről írj privátot.
UI.: Ne hagyd magad lebeszélni, én is idézésre készülök.
Jah és ezen az oldalon Fisz-t keresd ő egy sátánista aki jártas ebben.
Pacsi
utolsó
nagyon örülök hogy egyetértünk:)
Ha a démonok istenek lennének akkor isteneknek hívnák őket. Gondolkodj már, miért lenne külön nevük ha ők is istenek lennének és nem valami teljesen más? Nem bizonyos szellemeket hívnak démonnak, hanem a gonosz, nagy hatalmú szellemeket jellemzik a démon szóval. :) Egyébként ez kb olyan mintha lenne egy király és egy szolga és a szolga akarná ugráltatni a királyt. A démonok drága le sem fognak sz@rni téged. Nem olyan egyszerű az mint te gondolod. És nem csak egy démont fogsz megidézni, hanem kinyitsz egy átjárót amin többezer lélek is átjöhet. Elég búvalbaszott lennél ha többezer szellem próbálna meg egyszerre szétmarcangolni belülről.
Jah és még annyit hogy Fisz nagyszerű felhasználó meg sátánista de szerintem nem kéne hozzá nem értőket biztatni a szellemidézésre :)
Áh látom mások is Sátánisták itt :)
Szerbusztok skacok, ujjat nemtudok mert a Spirits Of Eridu oldalrol tidom a dolgokat énis.
Amugy a x) nevü emberkét elküldöm a busba azzal a modorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!