A feltekenysegen agyaltam hogy mi is az igazabol hogy hogyan alakul ki?
a féltékenység az az amikor mondjuk valakinek van valamije ami neked nincs és arra vagy féltékeny vagy van egy csaj akibe szerelmes vagy és mással van akkor arra vagy féltékeny.
meg mivan még félelem?az emg az amikor besz@rsz meg félsz hogy ez történik v az.
párod érzi? az az hogy annyira szeretitek egymást meg joba vagytok hhogy érzelmileg összekapcsolodtatok és a fájdalmát is érzitek a másiknak.
mire válaszoljak még ?
szerintem mi teljesen mas sikon gondolkozunk. en csak arra gondoltam, ha mondjuk a parom kesik, akkor miert gondolok egybol arra hogy novel volt, mi ennek az okozoja? valami osi beidegzodes lehet, ami abbol az idobol maradt rank amikor a noket teljesen elnyomtak. valahogyan biztos lehet rajta valtoztatni. En nem akarom magamat ilyen gondolatokkal kinozni, mert szerintem nincs ra okom, de ha lenne, akkor sem old meg semmit a feltekenyseg.
Csak tudod most eloszor ugy dontottem el gondolkozok rajta mi is ez igazabol,ez az erzes, mert engem zavar, es igenis a feltekenyseg az mikor megijedsz hogy elviszeted a szerelmedet es legtobbszor ok nelkul. amirol te beszeltel az elejen az irigyseg, nem ugyanaz a ketto.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!