Psi wheel (Psi kerék) hogyan?
Hogyan tudnám mozgatni az elmémmel a Psi kereket? Ha valaki leírná hogy mit kell tennem, azt nagyon megköszönném!
Értelmes válaszokat kérek.
A telekinezis megtanulható sőt fejleszthető.
Ez megtörtént eset, két hétig minden este elmentem egy kocsmába sörözni mindig ugyanabban az időpontban.
két hét után pusztán a gondolatommal rátudtam venni a pultos csajt hogy adjon egy sört, sikerült is mert nem is szóltam semmit csak a sörre gondoltam és a mikor a csaj meg látott már bontotta is a sört. na? Na?
Szia!
Egész nap ezt gyakoroltam és mostanra sikerült :D Először 0, meg sem mozdult. De ahhoz hogy neked is sikerüljön 2 dolog kell :
Kitartás
Hit
Ha azt hiszed hogy ez az egész nehéz akkor tévedsz, csak annak tűnik :)
Nagyon 1szerű! Annyi az egész hogy a kerék valameik részére teljes erővel összpontosítani kell. Akarni kell hogy az a keék megmozduljon,1 szóval erős akaraterő és koncentráció kell hozzá... Nem könnyű,de nekem már van-e felől egy pár tapasztalatom... Vagyis nem lehetetlen dolog,csak akarni kell és ne addfel ha nem sikerül 1.-re,mert nekem sem sikerült!!!! Próbálgasd addig amíg nem sikerül,de ezt sem szabad túlzásba vinni,mert meg van ennek is a veszélye (kikészülsz idegileg) !!! napi 10-20 perc a legegészségesebb és ha már egész jól megy a dolog leet az időt hosszabbítani( Pl:. 30-40 perc )
Jó gyakorlást!!! :)
Szia, ma meg tegnap gyakoroltam, kb 20 perc után sikerült, ami elég jó eredménynek számít 1-2 nap alatt, igaz már nagyon rég óta foglalkozom meditációval, az igazság kutatásával
most kezdtem egy ytbe csatornát, bár még elég gagyi, de ha érdekel elküldhetem privátba
bár nem bizonyít semmit, hiszen csak akkor fogod igazán elhinni a dolog létezését, amikor a két szemeddel megtapasztalod, de ahhoz kell tenni is valamit az elején
ja még annyi, hogy legelőször nekem 4-5 éve sikerült 1 hónap gyakorlás után, na az tényleg egy olyan élmény volt, amit nem felejtek el, annyira megható volt
most viszont komolyabb szintre szeretném fejleszteni, hogy sikerüljön akárcsak egy kevés embernek megváltoztatnom a gondolkodását a világ működéséről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!