Hogyan lehetnék boszorkány?
szerintem ez nem megy a boszorkányoknak se. inkább érzelmeket lehet befolyásolni, nem annyira a fizikai világot.
ismerek olyat, aki ilyeneket tud, hogy: kiszemelt férfi/nő meghódítása, párok szétszakítása, termékenységvarázslat, megkedveltetni magát főnökkel fizetésemelés érdekében, ilyenek. (na ebből az első kettő nem oké, ha wiccát tanulsz, mert az tiltja.)
Cyndelnek részben igaza van: az érzelmek könnyen manipulálhatók, feltűnés nélkül lehet hatásokat létrehozni, és viszonylag "olcsón", ami miatt különösen kedvelt mágikus forma.
A fizikai világ manipulálása feltűnő, nehézkes és "drága", ami nem kívánt figyelmet vonzz nem emberi lények személyében.
A wicca boszorkányság a természetistenítő vallás, a hagyományos boszorkányság csupán elfogadja annak ajándékait, de nem teszi istenévé.
Kölcsönzi a természeti lények, szellemek, démonok erejét,de a saját céljait követi.
Ne legyen köztetek olyan, aki fiát vagy lányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást űző, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igéző. Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az Örökkévaló előtt mindaz, aki ilyet cselekszik. Ezek miatt az utálatos dolgok miatt űzi ki előled ezeket, Istened, az Örökkévaló. Légy feddhetetlen Istened, az Örökkévaló előtt!” (5Mózes 18, 9-14).
Ha hiszel a varázslásban akkor valószínű Istenben is hiszel. Arra gondolj hogy Ő mit szól a varázsláshoz...
Szabó Krisztián!
Nem csak a te vallásod igazi! Mi sem megyünk a Vallás kategóriába, hogy arról győzzünk meg, rossz úton jársz szerintünk, te se tedd!
ott van a bejegyzésemnél alul kékkel írva hogy privát email írása , arra katt :) amúgy tárgyak mozgatásához nagyon , nagyon sokáig kell tanulnod , és azt se a boszorkány csinálja , hanem a szellem akit irányít a boszorkány :)
A szellemekkel való kapcsolat nagyon fontos a boszorkányoknak , a démonokat még nem ajánlom , nekem már volt hozzájuk szerencsém , nekem igen sok információt adtak , de én pár éve foglalkozok már vele :) ha még kezdő vagy , a szellemeket ajánlom , idézz szellemet pár barátoddal és tőlük kérj útbaigazítást , meg kérj meg egy erős szellemet hogy "csapódjon" hozzád hogy tudjon segíteni neked a boszorkány pályádon :) nekem ez nagyon bevált és már sok minden nagyon jól megy nekem..... ha írsz emailt bővebben is mesélek neked :)
Kedves Szabó Krisztián2!
A keresztény "isten" nem létezik , a kapzsi papok találták ki azért hogy pénzt csaljanak ki a "sötét" emberektől.Szerinted miért volt a keresztesháború???
Én nagyon sok embert térítettem át kereszténységből sátánizmusba és ezt nem fogom abbahagyni míg élek :) Meg sok emberrel idéztem szellemet hogy higgyenek benne. A kereszténységnek annyi lesz , meg fog szűnni és el fog terjedni a sátánizmus meg a boszorkányság. A szellemek is megmondták.Egyre kevesebb a "vak" keresztény. Azért félnek a papok a sátánistáktól meg a boszorkányoktól mert ők tudják az igazat , és én terjesztem ezt az igazságot és már nagyon sok embert "világosítottam" fel ilyen téren. :)
Necromancer, és mi lesz azokkal a szellemekkel, akiket megidézel?
Én nem vagyok keresztény, de sosem idéznék szellemet, hiszen így is elegen vannak, akik nem tudnak továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!