Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetnék boszorkány?

Hogyan lehetnék boszorkány?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy hogyan is lehetnék boszorkány. Érdekelnek a varázslatok, és minden más ami ehhez kapcsolódik. Kell hozzá valamilyen szuper képesség vagy mit tudom én ? Egy átlag ember is lehet boszorkány, úgyértem megvan az ahhoz való ereje?
2011. aug. 31. 23:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Téved. Mindenki lehet boszorkány. Én a Boszorkányság Nagykönyvéből tanultam meg a az elméletet & a gyakorlatot.
2011. szept. 1. 18:12
 12/33 A kérdező kommentje:
Értem! ismét köszönöm a válaszokat! És csak lányokból lehet boszorkány? mert én fiú vagyok.
2011. szept. 1. 18:49
 13/33 anonim ***** válasza:
65%
Fiú is lehet, természetesen. És jól mondod még a kifejezést is. A HP téved: nem úgy van párban, hogy a fiú a varázsló, a lány pedig a boszorkány. Mert ez a kettő nem ugyanaz. Van a varázsló és a varázslónő; és van a boszorkány (lány) és a boszorkánymester (fiú).
2011. szept. 1. 20:16
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
És vannak hülyék...
2011. szept. 1. 20:37
 15/33 Alexander_mágus válasza:
0%
neked is gratulálok boszika
2011. szept. 1. 21:20
 16/33 anonim ***** válasza:
a férfi boszorkány is boszorkány, a boszorkánymester más kaszt
2011. szept. 1. 21:22
 17/33 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor ezt rosszul tudtam.
2011. szept. 1. 21:33
 18/33 anonim ***** válasza:
Elmondom hogy én is férfi boszorkány vagyok. Ha többet akarsz tudni róla (mármint a boszorkányságról) akkor írj privátot!
2011. szept. 1. 22:28
 19/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, irtam privátot
2011. szept. 2. 16:09
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy boszorkány lehess nagyon sokat kell tanulnod , én is azt ajánlom hogy vegyél egy boszorkányságról szóló könyvet , amiből megtanulod az elméletet , utána meg jöhet a gyakorlat :) A mágiának is nagyon sok változata van , ne higgy a keresztények baromságainak hogy aki mágiát használ a a pokolba kerül , az egész keresztény vallást úgy lopták , hazugság az egész. Az idióta papok találták ki az egészet. Van olyan mágia ami kapcsolatban áll sátánnal , de én azt se tartom igazán gonosznak , én is űzöm ezt a fajta mágiát. Ha kérdéseid vannak a mágia ágazatairól , hogy hogyan tudnál hamarabb fejlődni energia téren akkor bátran írj privit , én szívesen segítek. Azokkal meg ne foglalkozz akik a kérdésed miatt lehülyéznek , igazából ők a legnagyobb hülyék! További szép napot! :)
2011. szept. 3. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!