Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek az angyalokban?

Hisztek az angyalokban?

Figyelt kérdés

Minden gyertya, bármilyen színű is legyen, jelképez valami kérdést,amire a választ az angyalok hozzák.Ha próbálta valaki vagy hisz benne írja meg a tapasztalatait, de csak komoly válaszokat kérnék.

Köszönöm.

2011. aug. 28. 22:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem démonok, hanem negatív, rosszindulatú lények (de semmiképp nem angyalok).
2011. aug. 29. 15:25
 12/33 anonim ***** válasza:
Tudom kik a Démonok és csak pozitív tapasztalataim vannak ezekkel az ősi és hatalmas Istenekkel. És teljesen tisztában vagyok azzal is hogy milyen egy angyal valójában. Hatalmas báránybőrbe bújt farkasok. A legtöbb ember aki angyalmágiába mélyed, észre sem veszi hogy egy angyal teszi tönkre az életét..
2011. aug. 29. 18:53
 13/33 anonim ***** válasza:
Akkor az mi volt, ami kisgyerek koromban megjelent?
2011. aug. 29. 19:48
 14/33 anonim ***** válasza:
Egyébként a Démonok bukott Angyalok.
2011. aug. 29. 19:50
 15/33 anonim ***** válasza:

Igaz, valós, pozitív üzenete van pl. ennek a két videónak:

http://www.youtube.com/watch?v=RKNM6ItOx4A

http://www.youtube.com/watch?v=lLg2YauMuiY

2011. aug. 29. 20:05
 16/33 A kérdező kommentje:
Azért úgy vélem foglalkoztat embereket az angyali téma.Ebédlőm asztalán mindig van fehér virág és ezzel köszönöm az angyalok segítségét meg. Minden gondolatnak van kérdése,amire válaszokat várunk. Ha segítséget kérünk,kérek valami módon teljesítik is.Egy a lényeg higgyél benne.Tudom erre sokan azt felelik, hinni nem itt vagy nem ebben kell.Nagyon sokat szenvedtem az életben,amit úgy hiszem nem vészelem át ha valami nem ösztönöz abban , hogy igenis hinni kell.
2011. aug. 29. 20:55
 17/33 anonim ***** válasza:
55%
A démonok nem bukott angyalok hanem istenek.
2011. aug. 29. 22:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, a Démonok az emberiség eredeti Pogány Istenei, csak a judeo-keresztény biblia nevezi Őket bukott angyaloknak.
2011. aug. 29. 23:17
 19/33 anonim válasza:
Axe Excite még az angyalok is bűnbe esnek
2011. aug. 31. 19:40
 20/33 anonim válasza:
Lehet abban valami amit fisz mond bár én inkább istenségnek hívnám őket, de ettől még elbuktak, és nincs senki másban jövő csak a megmentő Jézus Krisztusban! Én hiszek az anygalokban, de semmiféle ócska varázslásnak nem eszközeik az Isten angyalai, a démonok már inkább. Ők az Úr Jézus Krisztus munkájában állnak, nem az istentelen varázslásban.
2011. szept. 1. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!