Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek az angyalokban?

Hisztek az angyalokban?

Figyelt kérdés

Minden gyertya, bármilyen színű is legyen, jelképez valami kérdést,amire a választ az angyalok hozzák.Ha próbálta valaki vagy hisz benne írja meg a tapasztalatait, de csak komoly válaszokat kérnék.

Köszönöm.

2011. aug. 28. 22:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
angyalok nem léteznek a valóságban
2011. aug. 28. 22:40
 2/33 anonim válasza:
igen hiszek. én is szoktam gyertyákon keresztül kommunikálni velük és segítenek, tényleg.
2011. aug. 28. 22:40
 3/33 anonim ***** válasza:
hát angyalok vannak.de erre gyertyásra tuti nemök felelnek.angyalok sokkal inkáb védelmeznek vagy probálnak olyan informácioka adni amiröl nem kéne tudnotok ugy hogy netugya meg senki hogy egy angyal volt.
2011. aug. 28. 22:42
 4/33 anonim ***** válasza:

Én hiszek bennük, mivel kisgyerek-koromban megjelent egy a szobámban.

Viszont anélkül is hinnék.

2011. aug. 28. 22:44
 5/33 anonim ***** válasza:
Én is hiszek az angyalokban, bár ezt a gyertyás dolgot nem értem. Elég sok esetet fel tudnék sorolni, amikor megvédtek minket. Az "elveszett (halva született)" tesóimra gondolok mindig, hogy ők a mi kis őrangyalkáink.
2011. aug. 28. 23:29
 6/33 anonim ***** válasza:
nem hiszek az angyalokban, igaz kicsi koromban voltak furcsa álmaim velük kapcsolatban, mindegy.. minden gyertya ugyanolyan lánggal ég, szerintem felesleg színekhez kötni őket. nem beszélve arról, hogy kérdésből milliárdnyi van, mindhez egy-egy színt párosítani és ezekhez angyalokat rendelni, nehéz lenne.
2011. aug. 29. 01:36
 7/33 anonim ***** válasza:
74%
Csak egy jó tanács: tartsd magad távol olyan entitásoktól melyeket angyaloknak neveznek. Nekem is megvannak a tapasztaltaim velük, és egy ezoterikával foglalkozó csaj ismerősömet úgy kicsinálták hogy semmije sem maradt csak a tévképzetei. Egy mentálisan teljesen egészséges nő volt előtte..
2011. aug. 29. 09:13
 8/33 anonim ***** válasza:
92%

Fisz

Azok démonok voltak.

2011. aug. 29. 12:05
 9/33 anonim ***** válasza:

22:44-es és 12:05-ös válaszoló vagyok

Nekem, mint írtam, megjelent egy angyal a szobámban. Átható, búgó hangot adott ki, és fizikai kontaktusba is kerültem vele.

Akkor nagyon féltem, mert nem tudtam, hogy mi lehet az. Csak később jöttem rá/tudtam meg, hogy angyal volt.

2011. aug. 29. 12:09
 10/33 anonim ***** válasza:
44%

"Fisz

Azok démonok voltak."

Nem, azok nem démonok voltak te kis csicska:P

De ennek igazából nem én vagyok a megmondhatója, hanem Fisz. De azok nem démonok voltak, csak te nevezed úgy.

2011. aug. 29. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!