Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek az Asztro...

Mi a véleményetek az Asztro Show műsorvezetőjéről, Lominiről?

Figyelt kérdés
Egy pár adást megnéztem,és elég szánalmas,leginkább szakadtam a röhögéstől...szerintetek komolyan veszi amit művel,vagy tudatosan csapja be az embereket? A kedvencem:"5,4,3,2,1,köszönöm,már át is ment a pénzenergia!Namaste,Lomini!" Szóóval?
2011. aug. 18. 23:05
1 2 3 4
 31/34 bundabotrány válasza:
100%
Lomaxi :D
2011. szept. 10. 15:50
 32/34 anonim válasza:
64%
Azért egy TELEFONos műsorban szerintem alap a "tisztánhallás" mer képzeljétek el a szitut h betelefonál mariska nénnye hogy: "Jónapot pénzenergia köllene mert késik a nyugdíj!" erre meg válaszolna a nemtisztánhalló hogy: "mivaaan? nem hallom tisztán!"
2011. okt. 27. 23:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Sajnos a televizió mindenre kapható,még a csalók is jól megélnek itt.
2012. febr. 9. 07:17
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

És most 10 ezerszeres pénzenergiát küldök. Fel ne robbanjak már az univerzum energiájától.

Egyébként: TV2: Ajándékba adták azt a karkötőt, amit az RTL használhatatlannak mondott.

Lomini inkább kidobóra hasonlít.

Miért nem adnak megint olyan fekete-fehér-igen-nem játékot?

2012. febr. 10. 03:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!