Mi a véleményetek az Asztro Show műsorvezetőjéről, Lominiről?
Nem tudom honnan veszitek, hogy az Alexander langyi??
Felesége van meg gyerekei! Egyáltalán nincsenek ferde hajlamai.
Én az bírom a legjobban, bár ez főleg az Ezo tv-n van, hogy mindennap mindenkinek más lesz a szakterülete. :D
Egyik nap látó, utánna gyógyító, medium....
Áhh... Az ezotéria szégyene.
Amúgy én azt szoktam hülyeségből csinálni, amikor a Lomini belemered a kamerába, hogy farkasszemet nétzek vele. xD
Én szoktam röhögni a nevükön, meg hogy még be se tanulja a gagyi szövegét, hanem elnyögdös egy mondatot, de tök összefüggéstelenül, full érthetetlenül...
Ennyit fűznék még hozzá, nézzétek meg, én sírtam rajta:DDD
Kedvencem, mai napig röhög család rajta (életem első asztrosóóója volt, azóta függő vagyok :P): Érdekes, kappanhangú úriember (Józsi, 32) szólal meg, kérdése: Mostan gyöttem össze valakivel, aztat szeretném kérdezni alássan, hogy tartós lesz a kapcsolat?
Mire a rendkívül szimpatikus tisztánszagló vagy valami ilyesmi csukott szemmel, 13 mp csend után (vagy élesítette az érzékszerveit vagy észrevette, hogy több pénzt kap, ha tovább beszélnek vele ezek a szerencsétlenek): 5,4,3,3,2,1 Igen, köszönöm hívását!
Én is jósnak szeretnék menni, jövedelmező és egész nap röhöghetnék. Amúgy még jó az is, mikor kijelenti, hogy itt van Merlin (már nem tudom, melyik csatorna), ritkán ér rá, most időt szakított önökre (1: én nem kértem, hogy szakítson rám időt 2: majd nagyon meghatódok, hogy elfogadta, nem kis pénzért), blablabla, erre két héttel később ugyanaz a nő, ugyanabban a ruhában (!), ugyanazt csinálja. Még egy kis időt szakított, de ez is egyedi alkalom. Azt is szeretem, mikor a pénzenergiát, meg egyéb csodálatokat küldő műsör végén lebiggyesztett szákkal kijelenti, hogy semminemű felelősséget nem vállal, ha nem hívtam fel és a gerekeim azt fogják kérdezgetni, hogy: Anya, mi miért nem vehetjük meg azt, amit XY-ék? erre én sírva megjegyzem, hogy: Azért Kicsim, mert mi nem kértünk a pénzenergiából 20 éve, ők meg igen. Na szóval ő nem vállal felelősséget, azért, ha megutálnak a gyerekeim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!