Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek az Asztro...

Mi a véleményetek az Asztro Show műsorvezetőjéről, Lominiről?

Figyelt kérdés
Egy pár adást megnéztem,és elég szánalmas,leginkább szakadtam a röhögéstől...szerintetek komolyan veszi amit művel,vagy tudatosan csapja be az embereket? A kedvencem:"5,4,3,2,1,köszönöm,már át is ment a pénzenergia!Namaste,Lomini!" Szóóval?
2011. aug. 18. 23:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
szakadok xD én röhögök amit csinál...meg mindig vmihez köti...újhold; telihold; 22. nap v kitugygya.és mindig mondja hogy este 8 óra 22 perckor együtt meggyújtjuk a gyertyát sztem leszarja és otthon döglik.. de áhh a legtöbb öregasszony felis hívja és kér a pénz energiából...meg a fénykörbe csatlakozik...:D
2011. aug. 20. 19:23
 12/34 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom honnan veszitek, hogy az Alexander langyi??

Felesége van meg gyerekei! Egyáltalán nincsenek ferde hajlamai.

2011. aug. 21. 11:19
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
háát a mai világba pénzért bármit megtesz az ember még ezt a baromságot is ..elvégez vmi tanfolyamot és a bemagolt dolgokat elpofázza az ujholdrol meg mindenrol és kész...meg tesz egy éltalénos joslást ait a horoszkopban megtalál-.-
2011. aug. 22. 22:54
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne lőni mindet. Szerencsétlen nyuggerek beléjük kapaszkodnak, mert már unják, hogy folyton gyógyszert kell szedniük, meg utálják a betegségeiket. Abban reménykednek, hogy ettől jobb lesz - ezek meg ebből élnek. Pumploják szegény Marika nénit és társait. Ami még szánalmasabb, hogy fiatal 30-as 40-esek is betelefonálnak O.o
2011. aug. 25. 13:28
 15/34 Won ***** válasza:
100%

Én az bírom a legjobban, bár ez főleg az Ezo tv-n van, hogy mindennap mindenkinek más lesz a szakterülete. :D

Egyik nap látó, utánna gyógyító, medium....

Áhh... Az ezotéria szégyene.

Amúgy én azt szoktam hülyeségből csinálni, amikor a Lomini belemered a kamerába, hogy farkasszemet nétzek vele. xD

2011. aug. 27. 11:39
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam röhögni a nevükön, meg hogy még be se tanulja a gagyi szövegét, hanem elnyögdös egy mondatot, de tök összefüggéstelenül, full érthetetlenül...

Ennyit fűznék még hozzá, nézzétek meg, én sírtam rajta:DDD

http://www.youtube.com/watch?v=d-fX7zoVxC8

2011. aug. 28. 14:41
 17/34 anonim válasza:
100%

Kedvencem, mai napig röhög család rajta (életem első asztrosóóója volt, azóta függő vagyok :P): Érdekes, kappanhangú úriember (Józsi, 32) szólal meg, kérdése: Mostan gyöttem össze valakivel, aztat szeretném kérdezni alássan, hogy tartós lesz a kapcsolat?

Mire a rendkívül szimpatikus tisztánszagló vagy valami ilyesmi csukott szemmel, 13 mp csend után (vagy élesítette az érzékszerveit vagy észrevette, hogy több pénzt kap, ha tovább beszélnek vele ezek a szerencsétlenek): 5,4,3,3,2,1 Igen, köszönöm hívását!

Én is jósnak szeretnék menni, jövedelmező és egész nap röhöghetnék. Amúgy még jó az is, mikor kijelenti, hogy itt van Merlin (már nem tudom, melyik csatorna), ritkán ér rá, most időt szakított önökre (1: én nem kértem, hogy szakítson rám időt 2: majd nagyon meghatódok, hogy elfogadta, nem kis pénzért), blablabla, erre két héttel később ugyanaz a nő, ugyanabban a ruhában (!), ugyanazt csinálja. Még egy kis időt szakított, de ez is egyedi alkalom. Azt is szeretem, mikor a pénzenergiát, meg egyéb csodálatokat küldő műsör végén lebiggyesztett szákkal kijelenti, hogy semminemű felelősséget nem vállal, ha nem hívtam fel és a gerekeim azt fogják kérdezgetni, hogy: Anya, mi miért nem vehetjük meg azt, amit XY-ék? erre én sírva megjegyzem, hogy: Azért Kicsim, mert mi nem kértünk a pénzenergiából 20 éve, ők meg igen. Na szóval ő nem vállal felelősséget, azért, ha megutálnak a gyerekeim!

2011. aug. 28. 14:47
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ö egy Hroll ember testbe bújva...
2011. aug. 28. 16:52
 19/34 anonim ***** válasza:
60%
Tökéletesen jellemzi az összes ezotériában, mágiában és jóslásban hivő embert. Ha többségben lennének akkor a világ megrekedt volna a középkorban. Lásd GYIK/ezotéria, ahol azokat a kérdéseket vitatják, amik a tudatlan középkorban merülhettek csak fel.
2011. aug. 28. 17:30
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmasan szánalmasnak találom.De ha szeretnék 1 jót röhögni simán belenézek :)
2011. aug. 28. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!