Mi a véleményetek az Asztro Show műsorvezetőjéről, Lominiről?
Figyelt kérdés
Egy pár adást megnéztem,és elég szánalmas,leginkább szakadtam a röhögéstől...szerintetek komolyan veszi amit művel,vagy tudatosan csapja be az embereket? A kedvencem:"5,4,3,2,1,köszönöm,már át is ment a pénzenergia!Namaste,Lomini!" Szóóval?2011. aug. 18. 23:05
21/34 A kérdező kommentje:
Hogy Lomini Mestert idézzem:"Namaste mindenkinek!"
2011. aug. 28. 18:08
22/34 anonim válasza:
Szerintem ez arra jó, hogy minden hétköznap van és mivel nyár van szabadságon van a többi kabaré műsor és nem unatkozom :D De amúgy ez tényleg csak egy rétegnek való műsor, sosem hallottam még 20as éveikben járó telefonálót.
23/34 anonim válasza:
még én is aztmonom csalo-.- a tv s ijenek 99.9%mind csalo.
24/34 anonim válasza:
csak a sok öreg hülyétöl lopják a pénzt akiknek anyi eszük van hogy hisznek ebben hogy az ott igazi meg tényleg tudja hüüü pénzmágia ami egyáltalán nemlétezik esetleg az aranyá változtatás de az megin mástéma mocskot tolvaj cny banda.
25/34 anonim válasza:
Törvényileg szankcionálni kéne az ilyet, mert gyakorlatilag a naív nyugdíjasokat rabolják ki ezek a g3cik.
26/34 anonim válasza:
drakonak szólics: megnézem, hogy hatvanévesen hogy fognak átkúrni.
29/34 anonim válasza:
Mikor elkezdi mondani h szeretet energiát küldök, meg h érezze a virtuális szeretetemet akkor én teljesen kész vagyok :D
30/34 anonim válasza:
mai az nagyvolt..idézem: a joslás nem játék az ön és gyermeke sorsa is mulhat rajta.akkor ez mit jáccik ott???meg ijetszolnak tisztán hallo..mi az már??jeszusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!