Sátánista rituálékat hol találhatok amiket el tudok végezni?
Figyelt kérdés
Valami blog vagy honlap vagy ilyesmi?2011. aug. 14. 21:13
31/41 anonim válasza:
Még szerencse hogy mi értünk hozzá és nem egy hóbortos vénasszonytól tanultunk okkultizmust praktizálni.:)
33/41 anonim válasza:
Ugyan már OBS... Sötét kereszténység az egész, azt se tudják mit csinálnak...
34/41 anonim válasza:
Fisz. De akkor az Aunnakik azokat is Reptíliánoknak mondják, akkor ők is azok ? Mindenhol Démonoknak említik a Reptyliánokat, és nem pedig jóságos Isteneknek, ez miért van, ők is azok ?
35/41 anonim válasza:
Nem kötekedésből kérdezem, de a roma népet kik csinálták a Reptíliánok valami más dnsből vagy a Sátán ?
36/41 anonim válasza:
miért, a romáknak más a dns-ük? azt hittem, az fajra vonatkozik...és a roma az ugyanúgy emberi faj, mint az afrikai, ázsiai, stb.
37/41 anonim válasza:
A Reptíliánoknak és a Démonoknak semmi közük egymáshoz. Erről a témáról rengeteg hazugság van a neten és a "szakirodalomban" is. Az Annunakik és a Reptíliánok nem ugyanazok, Az annunaki egy emberszerű faj csak sokkal tökéletesebbek és szebbek mint mi, a reptílián pedig egy gyíkember faj.
A romák pedig szintén Sátán génjeit hordozzák, az ősi Hinduban is Őt imádták (Shiva), arról hogy most a belterjesség és ezaz-amaz miatt milyen a magyar romák nagy része már nem az Isteni DNS kérdése. Nem vagyok rasszista mielőtt valaki spekulálni kezdene, van jó pár romabarátom is.
39/41 anonim válasza:
EMBEREK!!!!!!!
amit itt beszélgetek az nem válasz a kérdezőnek hanem vita a hitetekröl!!!!
40/41 anonim válasza:
Már megválaszoltam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!