Sátánista rituálékat hol találhatok amiket el tudok végezni?
Mostmár kicsit jobban átlátom a gondolkodásodat Fisz...
És úgylátom mi mást értünk sátánizmus alatt. De rézben igazad van. Az egyiptomi piramisok Tényleg az orion ővére (3 csillagára ) Matattak (mutatnak?). És a szfinksz is az oroszlán korában az oroszlán csillagkép felé nézett...
De nálatok a (válaszaidból úgy látom) csak nevek változtak Satan és a démonjai (ha igazam van akkor 18)... De kérlek írd le pontosabban mi a "te" sátánizmusod?!
Fisznek.
A Sumér mitológia szerint jobb ha tudjuk hogy a Gyíkemberek (Reptíliánok) nemesítették fel fajunkat, ellátták értelemmel és ezzel kiemelték az állatvilágból. Különben ma is majmok lennénk ! Szentűl hittek az űrben lakozó Reptíliánokban és kb mostanra jósolták, hogy a Reptíliánok visszatérnek és rabszolgasorba taszítanak minket.
A Sumérek szerint a Reptíliánok, akik az ő Isteneik is, azért nemesíteték fel értelmileg az embert, hogy a bányáikban tudjunk dolgozni és ez így is volt.
Egy ősi háború során fellázadtak Luciferék, akik valóban fényhozók és jót tettek az emberiséggel, sajnos azonban ma nem ezzel az ideával gondolnak rá és az ő nevében többnyire gonosz cselekedeteket hajtanak végre, mint macska vagy állatkínzás, ezt nem tagadom. de a Sumérek szerint az ősi háborúban Lucifer kolóniája és az élén Sátánnal vereséget szenvedett Istentől és ezért Isten elzárta valahova. És a Biblia szerint nem volt szabad ránézni Jehovára, mert az halállal lakolt, mivel nem láthatták mert Reptílián volt. És Isten (Reptíliánok) a Zsidó fajt választotta ki arra, hogy uralkodjanak a földi emberek felett, az már más kérdés, hogy a pusztában egyből utána bujálkodtak, de végülis így tőrtént.
Felmerűl a kérdés, hogy ha ezek létező intergalaktikus háborúk voltak, akkor miért imádkoztok egy valaha élt előlényekhez. Ez olyan mintha mi Obamához vagy az IMF elnökéhez imádkoznánk és végeznénk szertartásokat hogy adjanak bőségesen pénzt stb. Másrészt végülis manapság nem ebben az ősi jelentéstartalommal felruházott legendák szerint élnek a sátánisták és az Isten hitűek sem. Meg volt Isten is már akkor csak mindenki másnak nevezte, ők voltak a Reptíliánok.
Utolsó, Sátán és Démonai valóban idegen lények (nem reptíliánok hanem Északiak, más néven Annunakik) viszont olyan magas spirituális szinten vannak hogy Ők szó szerint Istenek. Közülük Sátán az egyetlen aki mindenható, tehát teljesen természetes hogy imádjuk Őket.
A reptíliánok DNS-ével építették fel a zsidó faj DNS-ét, a mi DNS szerkezetünk pedig Sátán és egy földi főemlős faj DNS szerkezetének a keveréke. Ezért tiszteljük Sátánt teremtő Istenünkként. Az ellenséges istenek (tehát az angyalok) vezére pedig Sátán apja, azaz Anu.
Tehát a mi fajunkat az Isteni DNS nemesítette fel, a zsidókét pedig a gyíkember DNS (most itt minden rasszizmus nélkül).
Zimu;
úgy hiszem már leírtam hogy mi a Sátánizmus az én szemszögemből. Sátán és Démonai nem bukott angyalok hanem pogány Istenek, csak elvesztettek egy háborút korábban, és természetesen a győztes tudta terjeszteni róluk a szennyet miszerint Ők húdegonosz szörnyetegek akik a Pokolban várnak ránk hogy megbüntessenek az örök kárhozatban blablabla... HAZUGSÁG, mint ahogy az egész judeo-keresztény biblia is egy nagy hazugság és a názáreti a valódi hazugságok atyja nem Sátán!
remekül szórakozom...most őszintén, nem mindegy melyik vallást követi egy fanatikus? továbbra is fanatikus lesz, és közli, hogy az ő hitét bizonyító bizonyítékot elpusztították, és azért nem lehet bizonyítani. de ő tudja - természetesen - mert neki megjelent Isten, Sátán, Lucifer, Enki, Démon, akárki. (tetszőleges kiválasztható).
amúgy Isten jóságos? valahogy nem úgy látom. kiválasztja a zsidókat, aztán direkt megkeményíti a fáraó szívét, hogy ne engedje ki őket Egyiptomból, mert csak. szigorú kajatörvényeket hoz, szabályokat, mert csak. az Újszövetségben feláldozza a saját fiát. ja, ezt már Ábrahámtól is kéri. mert csak. egy önző Isten, nem egy jóságos.
Egy szóval sem mondtam hogy nem lehet bizonyítani, még így is minden a mi igazunkra mutat hiába a doktrínák nagy részének az elpusztítása. Évezredeken keresztül üldöztek minket a tudásunkért, mi mégis itt vagyunk töretlenül s célunk ugyanaz:
Az Igazság. Az ősi szanszkrit nyelvben a Satan minden formája igazságot jelent.
te figyelj, én nagyon nem vagyok vallásos. sőt. (pedig nagyon igyekeztek annak nevelni). a Bibliát olvasgatva meg bizony tele van ellentmondással, és bizony Isten cseppet sem tűnik jóságosnak. a tudást meg aztán ki nem állhatja, már elkezdte Ádámnál és Évánál, birkák kellettek volna neki. nekem csak azzal van gondom, hogy a másik oldal is általában ugyanilyen birka, istenít, szolgál valakit, valamit.
ha lenne vallásom, inkább szavaznék én is Luciferre. de konkrétan ezzel a sátánistasággal az a bajom, hogy pl. a fent említett Révy Eszter könyvből simán kiderül, hogy a követőknek egytől -egyig az volt a baja, hogy ki akartak tűnni, magukat kereső kamaszok voltak. egyetlenegy értelmes ember van a könyvben.
ja, régen ismertem olyanokat, akik eléggé jártasak voltak ebben a témában. de nem nagyon terjesztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!