Mit csináltam, vagy inkább mi történt?
Mit szedsz lökjéé máá belőle!!! xd
22/L
Szerintem ez egy transzba esés, egy ébren álmodás.
Ez olyan, a tested nem tudod mozgatni, és egyszer csak belecsöppentél egy érdekes helyzetbe. És megvárod míg véget ér a látomás. Milyen látomásaid voltak még?
Ha szeretnéd, Írd meg nekem privátba, ha ezzel kapcsolatban még vannak kérdéseid.
Nem azért, de az LSD-nek más a hatása. Egyébként se használnék soha LSD-t, főleg, ha nincs egy Guide a közvetlen közelemben, aki mondja, mikor merre menyjek ;) LSD-vel kapcsolatos kérdéseket meg egy Guide-nak tennék fel, nem Nektek :) ...
Semmilyen anyagról nincs szó. Attól függetlenül, hogy a kábszerek megnyitják az emberi elmét, és a valóság fura szerkezetét tárják elénk, nem ez az egyetlen mód arra, hogy megnyisd a tudatot. Csáth Géza ópiummal próbálkozott, én meg a saját képzelőerőmmel :)
Nem voltak egyéb látomások, Kedves Silverangel.
Hipnagóg képek? Erről lehetne bővebben? :) Érdekesen hangzik.
Zsuci, ez a szöveg a gyógyszereken van panasz esetén :) Nekem nincs panaszom, te pedig nem vagy reklámhang... :)
Te megmaradtál SasSzöm? Tehát öntudatodnál maradtál, hiába szűnt meg a fizikai tapasztalat a "végére"? Átható nyugalom járt át(pozitív érzés), mély csend vett "körül"? :)
üdv
26/F
LastOne.left
Nem heroin póver :D Myself póver :D ... Vaze, attól még, hogy a heroin meg a morfium között kicsi a külömbség, még nem az miatt lettem tök nyugodt... amúgy meg, a hernyónak megint más a hatása, de semmi gond...
Jaja, valami olyasmi, miért? Mi az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!