Telekinetika? Valaki? Sikerült már a gondolataiddal tárgyakat mozgatnod?
Figyelt kérdés
Tanulni, gyakorolni szeretném. Minden vágyam, hogy képes legyek erre...2011. júl. 14. 12:16
11/13 anonim válasza:
A kérdezőnek:
Ezek a dolgok működnek...Sok gyakorlás kell...A h*lyékkel nem kell foglalkozni...
A pinpongos íráshoz: Ha sokat gyakorolsz, és olyan szinten vagy akkor nem, hogy mozgatni hanem ide oda dobálni is tudod majd...A "profik" akár már tégla mérető súlyokat is tudják ide oda "reptetni" egyszerűen...
És a szkeptikus társadalomnak:
Barátaim, a piramisokat hogyan építették?
Én tudom...Legalábbis nagyjából...
Nehogy higgyétek már az ember csak annyit tud amennyit az okosok bemesélnek...Amit az embereség régen tudott, és amit fog is azt szerintem fel se bírnátok fogni...
De azt mondom 10év múlva...teljesen más lesz minden...
12/13 anonim válasza:
www.telekinesis.atw.hu
saját oldalam, valós dolgokkal
13/13 anonim válasza:
Én kisebb targyakat tudok :) nem vicc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!