Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha megidéznék egy szellemet,...

Ha megidéznék egy szellemet, vagy démont, és elköltöznék a lakásból, velem jönne, vagy maradna?

Figyelt kérdés
Albérletben vagyok,és arra gondoltam hogy bosszúból megidéznék valamit és itt hagynám,hogy ezeknek ne legyen nyugtuk(lakótársak).Aki ki akar röhögni az megteheti,nem ideillő válaszokat meg ne irjatok.
2011. júl. 7. 10:03
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztatsd meg!Máshogy is lehet "szemétkedni".
2011. júl. 7. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 7. 15:36
 13/20 A kérdező kommentje:

15:36,

hát durva amit belinkeltél.Majdnem mint valami horror.

Kerestem ehhez hasonló kérdéseket,de nem találtam.

2011. júl. 8. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor remélem megértetted hogy az ilyen dolgokkal nem szabad játszadozni... Sokkal rosszabb dolgok is vannak "odaát" mint ami a linkelt kérdésben volt. Ha meg akarsz bosszúlni valamit, ajánlanám a chili, wasaby szószt az arcra északa, némi viszketö porral. :D
2011. júl. 8. 10:15
 15/20 Won ***** válasza:
Nem biztos, hogy ott maradna, ez attól függ, hogy egy bizonyos helyhez, vagy személyhez kötődik-e. De a karmától biztos megkapnád, hogy valami olyat idéznél meg, ami hozzád kötődik. Ahogy a többiek mondták másképp is meg lehet szívatni a népet.
2011. júl. 8. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:

"14:27 Nem hinném... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1842..

Ó hát az ő agymenései aztán meggyőzőek. Ha most írok egy kérdést, hogy lila-zöld csíkos felhőszerű valami borongatja a virágcserepeimet, a macskámnak meg feláll a hátán a szőr, aztán körberepüli a szobát és elnyávogja a kiskarácsonyt, azt is elhiszed?

2011. júl. 8. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Csak példának montam hogy mi történhet. - -" Amúgy senem azt hogy kamu, senem azt hogy igaz, nem lehet bizonyítani.
2011. júl. 8. 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
KERESETTEK FEL ORVOST!!!!
2011. júl. 9. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:

hé haver, ne csinálj már nekem plusszmunkát.. í

gy is elég a dög, és semmi az elismerés, mert a papok exorcizálgatnak de békét akarnak kötni velük, a rendes démonvadásznak meg felkopik az álla, és még nyaralni se mehet, annyi a meló.

2011. júl. 12. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Vigyazz a rossz visszaut! Csak begyujtesz valami rossz karmat, aztan viselheted a kovetkezmenyeit. Az, hogy a lakotarsaid bantottak valoszinuleg egy elozo eletbeli "bunod" miatt tortent.
2011. aug. 6. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!