Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez egy hihető dolog?

Ez egy hihető dolog?

Figyelt kérdés
Azt olvastam ha éjfélkor bele nézünk egy szál gyertyával a tükörbe akkor a jövőnket vagy valamit látni fogunk. De amíg el nem tűnik a tükörből amit látunk semmi esetben nem szabad megfordulni! Ez igaz? Mert ki akarom próbálni!
2011. júl. 2. 19:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
én erről azt hallottam, hogyha éjfélkor gyertyával belenézel a tükörbe akkor egy szellemet látsz magad mögött aki megfogja a vállad... és a szellőjét is érzed... az egyik ismerősöm megcsinálta, és nagyon félt utána...
2011. júl. 2. 19:17
 2/20 anonim ***** válasza:
ha kipróbáltad és látod a jövődet majd írd meg! (előző voltam)
2011. júl. 2. 19:18
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mindenképp megírom ha történt valami.
2011. júl. 2. 19:20
 4/20 anonim válasza:
Na én ezt úgy hallottam még kiskoromban, ha éjfélkor belenézünk a tükörbe, jön egy vonat, ami elvisz a pokolba :) Egyébként nem igaz, amit kérdezel, én már csak azért is többször néztem tükörbe éjfélkor, és semmi nem történt. 22/L
2011. júl. 2. 19:22
 5/20 A kérdező kommentje:
Kipróbáltad már? :)
2011. júl. 2. 19:24
 6/20 A kérdező kommentje:
Amit én írtam..egy gyertyával.
2011. júl. 2. 19:24
 7/20 anonim válasza:
Csak azért írok ide, mert kiváncsi vagyok sikerül-e és ha igen mi lesz! :)
2011. júl. 2. 19:32
 8/20 anonim ***** válasza:
na holnapra várom milesz!:D ha a jövödet látod szolj ha szelemet akkor is ha meghaltál akkor szellemként gyere vissza és mond elmivolt :D
2011. júl. 2. 19:36
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs teljesen aktív harmadik szemed semmit nem fogsz látni... Nem mintha ez egy igazi varázslat lenne, amúgy se fog történni semmi. Ha gondolod buliból csináld meg de ne számíts sokra.
2011. júl. 2. 20:28
 10/20 anonim ***** válasza:

én úgy hallottam, hogy ha éjfélkor a tükör előtt elmondod háromszor azt, hogy bloody mary, akkor kijön a tükörből és megöl.

am énis kiváncsi vagyok neked milesz :DD majd írj!

2011. júl. 3. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!