Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy átok űl rajtam?

Lehet hogy átok űl rajtam?

Figyelt kérdés

Tisztába vagyok vele,hogy ez egy hülye kérdés.De mióta élek,szerencsétlenségek során estem már túl.És nem tudom mire vélni,hisz én a légynek sem ártok.De mégsincs soha szerencsém semmiben.Velem mindig csak rossz dolgok történnek.Tipp vagy egy értelmes válasz sokat segitene,hogy mihez kezdjek.

Aki értelmes választ nem tud kreálni,az inkább keressen egy másik kérdést.

2011. jún. 9. 12:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

16:34,

Ugyanmár hogy kezdeném a mondatot,ha ez valóban igy van,volt?És szerinted én nem saját magam tartom el,mióta kib*sztak mint macskát sz*rni?Elég régóta a saját talpamon állok,bármi segitség nélkül.Itt egyébként nem a szülők haláláról van szó,hanem egy egész életről.És ezen az oldalon vannak ennél sokkal idiótább kérdések is,nem tudom mit vagy úgy oda :O

Tudod,nem sajnálom magam,csak nem értem az egészet,na de ezt pont NEKED akarom elmagyarázni?Telesen felesleges.De képzeld lehet hogy valakinek van egy jó ötlete,tippe,hogy miért nem jön össze semmi,mégha fejreállok se....Nem rinyálok,hiába gondolod azt,és tényleg a saját talpamon állok,ugyanis ki másén állnék ha nem a sajátomon?Csak néha tényleg elgondolkozok hogy mi a f*sz van körülöttem.

De ha elolvastad volna rendesen a válaszom,láttad volna ezt:"nos ezekszerint nem vagyok egyedűl.És már azt sem hiszem el hogy mindenki saját maga kovácsolja az életét:@

Mert én akárhogy próbálok a trutyiból kimászni,mindig visszavagyok nyomva." na erre mit lépsz?Nem próbálok meg a saját lábamon állni?DE!Csak mindig pofára esek minden esetben...te meg csak hőböröhj tovább,és nyomd a másikat még méllyebre mint ahol van..ennyi

2011. jún. 9. 16:46
 22/30 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, hogy akárhonnan talpra lehet állni. Hőbörögni nem hőbörgök, hiszen nem én rontom el ezzel az életemet, hanem te.

Ha pozitívabbra váltod a gondolkodásmódod, majd meglátod, hogy idővel tényleg jobb lesz, de amíg leragadsz azon a szinten, hogy úgy sem sikerül, mert semmi nem sikerül...addig ne várj csodát. Sikerülni fog! Ezt veheted jótanácsnak is.

2011. jún. 9. 16:50
 23/30 A kérdező kommentje:

16:50,

végre egy tisztességes válasz.Hihetetlen...kösz máris jobban vagyok.De ez az egész amit leirtam ha hiszed hanem,nem kamu,és kb 23 év után neked is tele lenne a zsákod...

2011. jún. 9. 16:54
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem vagy elátkozott.

Gondold végig a döntéseidet és követkzeményeit jobban, hátha segít.

Ha nagyon elveszettnek érzed magad keress életvezetési tanácsadó pszichológust, fog tudni segíteni!!

2011. jún. 9. 21:22
 25/30 A kérdező kommentje:

21:22,

amik eddig történtek nem ez én döntéseim alapján történtek.:(

Nem vagyok annyira elveszve,csak nem értem miért nem történik velem semmi jó,még akkor se ha teljesen pozitivan állok a dolgokhoz :( sajna akkor mégjobban pofára esek.

De azért nagyon köszi a válaszodat,mindenképp megfogadom a tanácsod. :)

2011. jún. 9. 21:32
 26/30 anonim ***** válasza:
Az élet nem jó vagy rossz egyszerűen csak kihívás
2011. jún. 10. 00:30
 27/30 anonim ***** válasza:
(csak kiegészítésként a kommented miatt: az életvezetési tanácsadó nem "elcseszetteknek" van. Az még nem terápia. De örülök, hogy fenntartod a lehetőségét!:))
2011. jún. 11. 09:30
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia! Az, amit az előttem szóló írt a gyógyulásról és a szerencsétlenségek megszűnéséről, teljesen igaz. Én is ismerek olyat, akit Isten a rákból gyógyított meg. Jézus azért jött, hogy megszabadítson téged minden rossztól, és betöltsön a szeretetével.

Ő szeret téged, akármi is történt az életedben. Csak keresned kell Őt, és meg fogod találni!

2011. jún. 11. 14:33
 29/30 anonim válasza:
Szia. Változott valami azóta az életedben?
2011. dec. 30. 00:47
 30/30 A kérdező kommentje:
igen,mostanába elég jól vagyok,jól alakul minden :D köszi kérdésed :)
2011. dec. 31. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!