Lehet hogy átok űl rajtam?
Tisztába vagyok vele,hogy ez egy hülye kérdés.De mióta élek,szerencsétlenségek során estem már túl.És nem tudom mire vélni,hisz én a légynek sem ártok.De mégsincs soha szerencsém semmiben.Velem mindig csak rossz dolgok történnek.Tipp vagy egy értelmes válasz sokat segitene,hogy mihez kezdjek.
Aki értelmes választ nem tud kreálni,az inkább keressen egy másik kérdést.
Igen voltak,méghozzá rokonok.
De persze nem ott kezdődőtt a szerencsétlenségem.Hanem apám elvesztése után,amikor 5 éves voltam.Utána minden megváltozott,és azóta még a szerencse is elkerűl:S
Nem tudom, hogy az átkok mennyire valósak / valótladok, de hozzád hasonlóan nekem is vannak problémáim.
Képzeld anyumat és apumat elgázolta egy hülye a járdán, és annak ellenére, hogy erőm felett kűzdöttem, hogy életben maradjanak, pont a születésnapoman haltak meg mind a ketten.
Ugyancsak tragikus körülmények között veszítettem el mindkét ágról a nagyszüleimet.
És sajnálatos módon a testvérem nem bírta kiheverni a veszteségeinket, és agyvérzésben halt meg ugyancsak a születésnapomon.
Két év alatt nagyon sok rossz dolog történt velem és csak 22 éves vagyok.
Én is elég ""szerencsétlen "" vagyok.. sok mindenen mentem át.. = ( sajnos.. és már most 14 évesen.. úgy gondolkodok.. mint egy 30 éves.. mert már kb mindent megéltem.. ha gondolod.. add meg az msn-címedet.. felveszlek.. és beszélgethetünk.. én már kezdek kikavarodni ebből a szerencsétlenségből.. ha gondolod segíthetek = )
Amúgy te hány éves vagy?
nem lesz sokkal jobb, mindenki elveszti a szeretteit.. éppen itt és most nincsen háború, de valahol éppen most ez a teljesen normális.. szerencsétlenség? átok? csak ilyen a világ.
sajnálom.
Úgy bírom h ilyen bunkók a válaszadók 90%-a :@
Nem tudok tanácsot adni vagy, hogy mi történik de együtt tudok érezni veled. Én is elég szerencsétlen vagyok...
Amióta járok egy Gyülekezetbe.. Hiszek Istenben.. Imádkozok.. Azóta kezd megszünni.. ez a szerencsétlenségem.. mintha velem lenne valaki aki segít mindenben és megóv... és ezt be is bizonyitotta..
Anya rákos volt.. a legsúlyosabb fajta.. és amióta imádkoztam... jártam gyülekezetbe etszer csak meggyógyult.. márpedig ez nem volt véletlen !!!!!!!!!
Annyira ki tudok akadni ezeken a mai tizenéves kis csitriken. Itt rimánkodsz hogy mennyi mindenen túl kellett, hogy menj fiatalkorod ellenére, és nyilván miután meglátod ezt a választ elkezded majd írni reflexből a kis pitiáner hazugságaidat, hogy "ha én tudnám, neked milyen rossz, mert ez és ez..."
Van fedél a fejed fölött, anyukád meg apukád éjjel-nappal gürizik, hogy legyen mit enned és hogy taníttassanak? Nyilván erre is azt fogod válaszolni, hogy nem... vagy kitalálod, hogy árva vagy, nem ért meg senki, neked van a világon a legsz*rabb életed. Na de mindegy... egyszer talán ti is kinőttök ebből az "emós vagyok, katasztrófa az életem, jaj szegény én" önámításból. Majd, ha megtapasztalod, hogy mi is az igazi élet, talán akkor..
Kérdező, rajtad meg nincs átok, ezt te se hiszed el magadnak.
13:53,
sajnálom hogy ez történt.Azt hogy hiszek-e az átkokban,nem is tudom mit mondjak.Talán ezért is tettem fel ezt a HÜLYE kérdést.Nekem is vannak testvéreim,nekem is meghaltak a szüleim már rég,ésén egész életemben szivok mint a torkosborz.Most leszek a napokban 24.K*rvára átérzem a gondodat,mielőtt lehurrognál és puffognál nekem :(
14:00,
kedves tőled,de nekem nincs msn-em,de privi e-mailt küldhetsz,vagy küldhetek.24 leszek a napokban.
14:06,
köszi a tippet.Kedves nevelőim szerint arra születtem hogy szenvedjek.De majd lesz jobb is valamikor...
14:40,
nos ezekszerint nem vagyok egyedűl.És már azt sem hiszem el hogy mindenki saját maga kovácsolja az életét:@
Mert én akárhogy próbálok a trutyiból kimászni,mindig visszavagyok nyomva.
14:51,
örülök a sikerednek :)
14:57,
akadj csak ki nyugodtan!Egyáltalán nem vagyok tizenéves csitri,lehet hogy kicsit több dolgon estem át,mint te valaha is fogsz,bár persze hozzáteszem hogy negativ dolgok!!És nem kivánom ezt senkinek.És igen képzeld van fedél a fejem felett,mivel dolgozom,és nem tart el enyuci meg apuci,mert már nagyon régen meghaltak.Ja és tudom hogy nem nekem van a legszarabb életem,csak már kicsit sokK....de tudod gondolj amit akarsz,valószinüleg "burokban" nőttél fel,és még mindig abban vagy.
Arról hogy mi is az igazi élet,lehet hogy kettőnk közül épp neked nincs fogalmad.Jó lenne ha kicsit óvatosabban dobálóznál a szavakkal!Azért mert valaki feltesz egy kérdést ezen az oldalon,nem biztos hogy egyből hazudik:@
És pontosan,nem hiszem hogy átok űl rajtam,csak nem értem hogy miért "szenvedek" mióta az eszemet tudom.
De tutdodmit?Gondolj amit akarsz,a negativ,primitiv véleményedet meg tartsd meg magadnak.És vedd észre hogy igenis a nem emosok is feltehetnek hasonló kérdést,elmesélhetik történeteiket,aminek van valóságalapja is....
Hát figyelj.. 19 éves korom óta tartom el magam, akármilyen segítség nélkül, és sajnos nem most voltam 19 éves..
Máris ezzel kezded a válaszod, hogy " jaj lehet én sokkal több rossz dolgon mentem keresztül, mint te, jaj senkinek nem kívánom azt, amin én keresztül mentem, jaj de rossz ez, jaj de rossz az.." Ezen egyébként nem fogok "versenyezni..:) A szerinted primitív véleményemet pedig akkor nyilvánítom ki, amikor akarom, mivel ez az oldal erre való, ha neked ez nem tetszik, akkor ne tegyél fel kérdést. Nekem sem élnek a szüleim sajnos de mégsem írok ki ilyen idiótaságokat, hogy megátkoztak-e vagy miért szenvedek egész életemben.. Biztos, hogy nem vagy felnőtt ember, mert felnőtt emberek nem írnak ki ekkora idiótaságokat ilyen és ehhez hasonló oldalakra.
Vagy, ha felnőtt vagy, akkor tényleg sajnállak, hogy ennyire telik..
Vagy mit vártál? Itt majd meg fogják neked fejteni olyan emberek, akikről azt sem tudod, hogy fiúk-e vagy lányok a te életed nagy problémáját? Megtalálják a megoldást a te nyomorúságos sorsodra, főleg úgy, hogy a kérdésed semmi másból nem áll, csak önsajnáltatásból? Ugyan már..
Te írtad, hogy tisztában vagy vele, hogy hülye kérdés, akkor miért lepődtél meg a válaszomon?
Egyébként, ha már a kérdésednél tartok van egy szuper tippem, hogy mit tegyél: Állj talpra és embereld meg magad, mert lehet, hogy tényleg.. ezer rossz dolog történt veled az életed során, de ha nem vagy képes másra, csak a rinyálásra, akkor ne is várjál minimális változást se. Szerintem (akármennyire ezt te nem is hiszed el) ezekkel a kommentekkel tudtam rajtad a legtöbbet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!