Ez tényleg működik? (csak komoly válaszokat kérek! )
hihetetlen, hogy lehetnek ennyire hiszékeny emberek..-.-" Ha ennyire működne akkor már mindenki kipróbálta volna, de azért hajrá a próbálgatással! Szurkolok. : D
De amúgy biztos, hogy NEM működik!
Nekem működött! Felírtam hogy hármast szeretnék németből egy hete, elmondtam a varázsigét és ma mondta a tanár hogy hármas leszek!
A hitetleneknek pedig ne higyj, mert fogadjunk hogy még szellemet vagy reptoidot sem láttak.
Ez így konkrétan szerintem hülyeség, viszont van egy másik módszer ami talán hatásosabb - írd le egy lapra, hogy 5 év múlva, 10 év múlva hol szeretnél tartani. Írd le pontosan - milyen meló kell, párkapcsolat, hol akarsz lakni stb. Határozd meg pontosan és maradj a realitások talaján :)
Tehát ha mondjuk még csak 17-18 éves vagy akkor ne akarj mondjuk 25 éves korodra világhírű sportoló, multimilliárdos, nők/férfiak vágyálma lenni. Remélem érthető :)
Na mindegy. Tehát ezt a lapot tarthatod a fiókodban, kirakhatod a falra, tökmindegy. A lényeg, hogy nézd meg minden nap és nézd meg, hogy haladsz a terv elérésében.
5-10 év nagyon gyorsan el tud ám repülni
Wampa szavaiban némi iróniát éreztem. De úgy tűnik van, aki ezt nem vett észre. Persze nekem könnyű volt, mivel a harmadik szememmel, a csímmel meg a földöntúli hatodik érzékemmel és képességeimmel átlátok ezeken a dolgokon.
A kérdezőp kérdésére a válasz pedig határozottan nem. De ne keseredj el, az embernek mindig kell hinnie valamiben és ha te ebben hiszel, hát nyugodtan és légy boldog..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!