Letezik olyan ember akiben egy angyal/demon el?
Figyelt kérdés
ugy ertem,hogy reszese az enjenek,nemmegszalta,hasznalhatja erejet,mint egy "parazita" ugy mond,es az ember a "gazdatest".Szerintetek van ilyen ,vagy tudtok errol?2011. máj. 20. 20:19
22/34 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm,aki egyszer elmondta,h benne lakozik egy démon.Nem ijedtem meg,de egyszer rámtámadt,és azt mondta,h nem ő volt.Szerintemk csak ugratott,de ki tudja...
23/34 anonim válasza:
12:49 vagyok. hogy érted, hogy én vagyok a te embered? amúgy, a semlegességet úgy értem el, hogy egyszerre több énem volt és mivel sok időt töltöttek el a testemben, ezért egybeolvadtak. Most "középen" vagyok, azok közé tartozok, akik az egyensúlyt hivatottak fenntartani. Más szóval mindig annak az oldalnak segítek amelyik az adott pillanatban gyengébb.
24/34 A kérdező kommentje:
es ha egyik sem gyengeb,hanem mindeketto ugyanolyan szinten van?
2011. máj. 24. 08:36
25/34 anonim válasza:
Akkor természetesen nincs semmi dolgom. Gyakorlatilag én vagyok a legkönnyebb helyzetben, mert egyik oldal sem ellenséges velem, és ha elpusztítok egy démont vagy angyalt, akkor nem vonhatnak felelősségre érte, amennyiben ezt "hivatalból" tettem.
26/34 A kérdező kommentje:
hat koszike!sokat segitettel nekem:)
2011. máj. 24. 10:53
27/34 anonim válasza:
De egyébként miért érdekel téged ez a téma annyira?
28/34 anonim válasza:
Azt én megnézném hogy te elpusztítasz egy Démont, egy ősi Istent vagy egy teljes értékű angyali lényt...
29/34 anonim válasza:
Hagyd már ezt az Isten szarságot. Se a démonok se az angyalok nem istenek, csak a szolgáik... -.-'
30/34 anonim válasza:
Óh megszólalt egy szakértő. Inkább beszélgess hazug entitásokkal és zsidó "mesterekkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!