Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Letezik olyan ember akiben...

Letezik olyan ember akiben egy angyal/demon el?

Figyelt kérdés
ugy ertem,hogy reszese az enjenek,nemmegszalta,hasznalhatja erejet,mint egy "parazita" ugy mond,es az ember a "gazdatest".Szerintetek van ilyen ,vagy tudtok errol?
2011. máj. 20. 20:19
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
hat ...ugyanugy mind egy demon o is csinalhatja!ezt nem tudhatni...minden kiszamithatatlan!
2011. máj. 21. 19:20
 12/34 Padme Amidala.* válasza:

Igen,én xD

Én egy démon vagyok úgyhogy vigyázz! xD

2011. máj. 21. 20:02
 13/34 anonim ***** válasza:
A Démonok az ősi eredeti Isteneink, tőlük akarnak távol tartani az "angyali" entitások a fikcionális agymosáson alapuló vallással akarják behelyettesíteni őket. Ezért álcázzák magukat Démonnak az angyalok hogy ezzel is rossz hírüket keltsék hogy ezzel is távol tartsanak minket az Isteneinktől.
2011. máj. 21. 20:51
 14/34 anonim ***** válasza:
nos, kedves kérdező a válaszom igen. Létezik ilyen. Énnekem szépen sorra "lett" 3 énem is. Először egy 7. házas angyal, utána egy víz elementál, legutóbb pedig egy démon. Kb. fél éve ez a 3 egybeolvadt és így lényegében semleges vagyok.
2011. máj. 22. 12:49
 15/34 anonim ***** válasza:

Fisz,

Ha a démonok az istenek és az angyalok a gonosz lények, akkor miért van, hogy szinte mindenhol (és nem csak a Bibliában meg keresztény vallásban) a démonokat tüntetik fel a gonoszként?

Valamint a démon idézések és démoni megszállások áldozatai komoly sérüléseket (lelki v testi) szenvednek.

Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak nem értem hogyan látod te ezeket a dolgokat.

Querbis

2011. máj. 22. 19:41
 16/34 anonim ***** válasza:
Jah és a Démoni megszállásokról: angyali lények akik Démonnak álcázzák magukat hogy ezáltal rossz hírüket keltsék a Démonoknak.
2011. máj. 22. 19:58
 17/34 anonim ***** válasza:

Ha ennyire sértő a démonoknak az, amit terjesztenek róluk, akkor miért nem "bosszulják meg"?

Valamint, ha a démonok büszke istenek miért ilyen könnyű őket megidézni például az angyalokkal szemben?

És a démonok minek az istenei, vagy miben merül ki isteni erejük?

Querbis

2011. máj. 22. 20:03
 18/34 A kérdező kommentje:

En se az angyalok se a demonokat nem latom rosznak,sot...szerintem.

12:49..hozaszolasahoz,hogy erted hogy semleges lettel...?komolyabban tudnal nekem segiteni par kerdesben.azt hiszem te vagy az en emberem.

2011. máj. 23. 10:06
 19/34 A kérdező kommentje:
Azert tuntetik fel rosznak..a rosz peldak miat..es esetek miatt..olyan emberek miat akik nem ertenek megidezeshez es hibat kovetnek el..vagy a megszlasok miat..az emberek igy felnek..a felelembol adodik az eloteles.
2011. máj. 23. 10:10
 20/34 anonim ***** válasza:

Megbosszulják Ők ne félj ha beköszönt a 666 (a Vízöntő korszaka), de addig is testvéreimmel világszerte készítsük elő a terepet erre a napra. Akik túl későn látnak át a hazugságokon, azoknak is túl késő lesz újra állást foglalni.

Nem értem mire mondod azt hogy könnyű lenne őket megidézni. Valóban nem túl bonyolult de a legtöbb ember még csak nem is képes látni őket mert nem elég fejlett hozzá a lelke (a lelkünk meditációk útján fejleszthető). Ráadásul nagyon elfoglalt Entitások Ők, így még az sem biztos hogy megjelenik neked, ha kívülálló vagy akkor meg szinte semmi esély nincs rá hogy egy igazi Démon meglátogasson. Ilyenkor jöhetnek be az asztrális síkról negatív entitások, mivel a Démonidézés megnyit egy kaput, de ha a Démon nem jön akkor a kisebb negatív entitások bemernek "szökdösni".

2011. máj. 23. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!