Letezik olyan ember akiben egy angyal/demon el?
Igen,én xD
Én egy démon vagyok úgyhogy vigyázz! xD
Fisz,
Ha a démonok az istenek és az angyalok a gonosz lények, akkor miért van, hogy szinte mindenhol (és nem csak a Bibliában meg keresztény vallásban) a démonokat tüntetik fel a gonoszként?
Valamint a démon idézések és démoni megszállások áldozatai komoly sérüléseket (lelki v testi) szenvednek.
Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak nem értem hogyan látod te ezeket a dolgokat.
Querbis
Ha ennyire sértő a démonoknak az, amit terjesztenek róluk, akkor miért nem "bosszulják meg"?
Valamint, ha a démonok büszke istenek miért ilyen könnyű őket megidézni például az angyalokkal szemben?
És a démonok minek az istenei, vagy miben merül ki isteni erejük?
Querbis
En se az angyalok se a demonokat nem latom rosznak,sot...szerintem.
12:49..hozaszolasahoz,hogy erted hogy semleges lettel...?komolyabban tudnal nekem segiteni par kerdesben.azt hiszem te vagy az en emberem.
Megbosszulják Ők ne félj ha beköszönt a 666 (a Vízöntő korszaka), de addig is testvéreimmel világszerte készítsük elő a terepet erre a napra. Akik túl későn látnak át a hazugságokon, azoknak is túl késő lesz újra állást foglalni.
Nem értem mire mondod azt hogy könnyű lenne őket megidézni. Valóban nem túl bonyolult de a legtöbb ember még csak nem is képes látni őket mert nem elég fejlett hozzá a lelke (a lelkünk meditációk útján fejleszthető). Ráadásul nagyon elfoglalt Entitások Ők, így még az sem biztos hogy megjelenik neked, ha kívülálló vagy akkor meg szinte semmi esély nincs rá hogy egy igazi Démon meglátogasson. Ilyenkor jöhetnek be az asztrális síkról negatív entitások, mivel a Démonidézés megnyit egy kaput, de ha a Démon nem jön akkor a kisebb negatív entitások bemernek "szökdösni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!