(Főleg wiccác! ) Varázskörrel ezt lehet? (bővebben)
Úgy tudom a varázskörön belülre csak olyan lény léphet be, akit mi hívunk. Tehát ha démont hívok az is beléphet?
Nem kioktatást kérek, tudom mit szeretnék.:) Köszi.
pont fordítva van: idézésnél a lény nem léphet ki a varázskőrből. Vagyis abban nem az idéző áll.
A varázskört mindig ahhoz a lényhez kell szabni, amit megidézel. Magasabb rangú démonhoz több koncentrikus kör és védelmező rúnák használata is ajánlott, mert különben ki tud törni.
Kedves kérdező!
A varázskör elsősorban arra van hogy a te energiáidat gyűjtse össze és támogassa. Bármilyen lényt is idézz meg az nem csak hogy ezen a körön belűl van hanem egy külön kis körben foglal helyet attól függöen természetesen hogy hogyan építetted fel az idézést. pl én a helyedben valamihez kötném az itt létét: gyertya égési ideje vagy csengettyűszó.
Ha megidézel egy lény ha csak az nem jó szándékú vagy tanító jellegű akkor vigyázni kell mert ha lankad a figyelmed kicsalogathat a védelmed alól vagy megtörheti az akaratod és akkor elég csúnya vége lehet a dolgoknak.
de igen csak hívott lény léphet be ha külső okok miatt van a közelben és nem te idézted meg.
18:56: Te igenokos, azzal hogy ilyet írsz azzal magadat minősíted. Szóval a barom az pont TE vagy. -.-
19:04: Ha normális hasznos választ nem tudsz adni akkor inkább hallgass. Mert tudod, hallgatni arany.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!