Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » (Főleg wiccác! ) Varázskörrel...

(Főleg wiccác! ) Varázskörrel ezt lehet? (bővebben)

Figyelt kérdés

Úgy tudom a varázskörön belülre csak olyan lény léphet be, akit mi hívunk. Tehát ha démont hívok az is beléphet?

Nem kioktatást kérek, tudom mit szeretnék.:) Köszi.

2011. ápr. 25. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha te hívod, beléphet. De egy démonnak inkább húzz fel egy külön kört is.
2011. ápr. 25. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tudod mit szeretnél de egy barom vagy! pusszantás: egy démon kölke
2011. ápr. 25. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
szerintem egy tucat medvecsapdával többre mégy:D
2011. ápr. 25. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

pont fordítva van: idézésnél a lény nem léphet ki a varázskőrből. Vagyis abban nem az idéző áll.

A varázskört mindig ahhoz a lényhez kell szabni, amit megidézel. Magasabb rangú démonhoz több koncentrikus kör és védelmező rúnák használata is ajánlott, mert különben ki tud törni.

2011. ápr. 25. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A varázskör elsősorban arra van hogy a te energiáidat gyűjtse össze és támogassa. Bármilyen lényt is idézz meg az nem csak hogy ezen a körön belűl van hanem egy külön kis körben foglal helyet attól függöen természetesen hogy hogyan építetted fel az idézést. pl én a helyedben valamihez kötném az itt létét: gyertya égési ideje vagy csengettyűszó.

Ha megidézel egy lény ha csak az nem jó szándékú vagy tanító jellegű akkor vigyázni kell mert ha lankad a figyelmed kicsalogathat a védelmed alól vagy megtörheti az akaratod és akkor elég csúnya vége lehet a dolgoknak.

de igen csak hívott lény léphet be ha külső okok miatt van a közelben és nem te idézted meg.

2011. ápr. 25. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Sima idézőkör Démonnak nem jó mert kiléphet belőle, ezért húzz fel egy újat és védelmező rúnákat is rajzolj a körbe. (ha a kört sóból húzod fel akkor MÁR nem tud kilépni,csak ennek hátránya ha egy kis helyen megszakad akkor már kiléphet.)
2011. máj. 1. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

18:56: Te igenokos, azzal hogy ilyet írsz azzal magadat minősíted. Szóval a barom az pont TE vagy. -.-

19:04: Ha normális hasznos választ nem tudsz adni akkor inkább hallgass. Mert tudod, hallgatni arany.

2011. máj. 3. 23:37
 8/8 ekeke ***** válasza:
Which witch switched each clutch?
2011. máj. 9. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!