Hogyan "vehetnék le átkot", anélkül, hogy megtudnák?
A nővérem külön él a családjával. Mi sem az a szerencsés család vagyunk,de náluk sokkal több a probléma. Mindig jön valami rossz hír,és elég súlyosak (pl.:feltörték a kocsijukat,a sógorom műtétre vár,a gyereket fejbe rúgták az oviban,a lakásban romlanak el dolgok,stb.stb.). Annyira sajnálom őket és segíteni szeretnék nekik. Én teljesmértékben biztos vagyok benne,hogy elátkozták őket,vagy pedig valamilyen "gonosz szellem/démon" szállt rájuk. Úgy szeretnék segíteni,hogy ne tudják meg,hogy én voltam.
Értelmes válaszokat várok,azokat előre is köszönöm!
A szkeptikusok meg ne írjanak,mer fölösleges.
Keress rá a GYK-n, hogy átok, van már pár kérdés, van aki kevésbé vicceli el a válaszokat, és írt rendes választ is. :)
A legjobb, ha este, nyugodtan, mikor már kezdesz álmosodni (alfában, ha így jobb) gondolj arra, hogy szereted őket, és a szereteted burokként veszi őket körbe, és semmi rossz nem törhet át ezen, csak a jó dolgok.
"Értelmes választ,nevárj"
??????
Értelmes válasz:
Az átok csak azon fog, aki hisz benne.
Gyújts meg kér gyertyát, egy feketét és egy fehéret. Korábban mindkettőt hintsd meg illóolajjal.
Gyújtsd meg a fekete gyertyát, és koncentrálj arra, hogy a negatív energiákat magába szívja, majd gyújtsd meg a fehéret is, és koncentrálj arra hogy védelmet biztosít az egész folyamat számára. Hagyd leégni a gyertyákat, és tartsd fenn a koncentrációt.
Mielőtt belekezdesz az egészbe, nem ártana ha megtanulnál koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!