Hogy kel szellemet vagy démont idézni?
Ne akarj démont idézni mert ezzel nem a fizikai tested ,hanem a lelked ölöd meg és elveszted az örök boldogság lehetőségét. Ezek a lények csak gonoszságot tudnak és mérhetetlen szenvedést okozni.Ez a földi élet csak kis ideig
tart és ha jó vagy beléphetsz az örök boldogságba.Ezt veszted el ha megöl a démon.
Én olvastam (még nem próbáltam így), hogy 3 fehér gyertyát rakj az asztal közepére, attól függ, hogy mennyire erős "szellemet" akarsz megidézni. és ha többen vagytok fogjátok meg egymás kezét, ha nem akkor nem xD.
rakj egy üres vagy vízzel töltött poharat a gyertyák által kirakott kör, háromszög, vagy akármi közepére és ha a pohár felborul vagy kiloccsan a víz, esetleg elalszik egy vagy több gyertya akkor sikerült közbe meg mondjad, hogy "szellem, szellem megidézlek".
Akkor van még1:
szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagrammot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetőleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:
"Hús a húshoz,vér a vérhez
gyere haza megidézlek
Hús a húshoz,vér a vérhez
gyere haza várunk téged."
Ezt akkor ha 5en csináljátok...
és még amit kipróbáltunk:
egy lapra körbe írtuk a betűket és számokat, valamint középre egy poharat, amire rátesszük az ujjunk hegyét, csak hozzáérjünk, és akkor kérjük a szellemeket, hogy jöjjenek le hozzánk, és ha valamit érzel (szélfuvallat, vagy bármi) akkor kérdezz valamit és meg fog mozdulni a pohár a betűk számok felé. Úgy csináld, hogy minden betű (gy, ly, zs és az ilyesmik is ott legyenek) valamint 100-ig a számok, kezd 0-val!!!
Szerintem mondj le a tervedről..
1. a szellemeket ne zargasd, örülj hogy nem téged zargatnak, nekik is megvan a saját bajuk (már akik itt ragattak) és nem hiszem hogy pozitivuma lesz annak ha megidézed, mert aztán majd ha elérted a célod hujj de jó, örüls majd mint majom a farkának, de rá 1 hétre meg majd megint irsz nekünk, IJAAAAj hogyan üldözzem ki a szellemet/démont... letépte a félkarom, vagy bele költözött a mari nénibe..
2. démont azt meg ne is emlegesd.. nem olyan vicces dolog ez, de a démon és a szellem között hála istennek az a nagy különbség, hogy a szellem asztrális testben tudd megjelenni és tevékenykedni, mig a démonnak szüksége van egy testre, szimbiozist kell folytatnia, valakin keresztül tudd csak a világgal kommunikálni, -- avagy a lelkeden át nyomja majd a break-et.. na szoval ennyit erről, idézzél inkább teletabit az legalább mosolyog és nem fogja a kis buksidat letépni!:)) habáár a mai világba a teletabi is lehet morbid..
Szia!
Hogyha az életed akarod kockáztatni,akkor megmondom,hogy hogyan a legegyszerűbb megidézni egy szellemet,mert démont azt nem tudom,hogy hogyan kell idézni...És nem is akarom tudni...Hát van sokféle módszer,de szerintem erre a legegyszerűbb az otthon is könnyen elkészíthető Quija tábla....Annyi az egész,hogy egy lapra felírjátok 0-tól 10-ig a számokat,az ABC-t,és egy igent,meg egy nemet.Aztán utána pedig mondtok egy idézetet,mondjuk ezt:JÖJJ EL KÖZÉNK TE TÚLVILÁGI LÉLEK MERT BESZÉLNÉNK MI TE VÉLED JÓ SZÁNDÉKKAL GYERE NEM BÁNTUNK CSAK AZÉRT HÍVUNK HOGY LÁSSUNK!CSAK AZÉRT HÍVUNK HOGY LÁSSUNK!Ez után elvileg jelet kéne adnia hogy itt van,és úgy tudtok tőle kérdezgetni....Ő pedig válaszolgat a tábla segítségével.
De még egyszer,NEM ajánlatos,mert ha bajod esik,akkor már nem így fogsz hozzáállni,ahogy most!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!