Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan juthatok hozzá az...

Hogyan juthatok hozzá az eredetihez legjobban hasonlító necronomiconhoz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 Adonaielohim ***** válasza:
37%

Nem tudom mi a gonosz abban, ami a szeretet hirdeti, Isten és egymás szeretetét, a megbocsájtást, könyörületességet és irgalmasságot. tudod mi keresztyének igen gyakran kint vagyunk az utcán és enyhítünk a rászorulók szükségletein, kórházakban látogatunk magányos embereket és vigaszt, örömet vagy megnyugvást kapnak isten igéjét hallgathatják, együtt érzünk velük. ez a szeretet. Miért nem látni akkor az utcán igaz hívő sátánistákat akik szeretetből, kegyelemből, irgalmasságból, szimpla együtérzésből ugyanezt teszik? Miért nem segítenek ők is az embereknek ha annyira igazak?

Miért nem enyhítenek az elesettek szenvedésein? Ha pedig Jézus valóban nem létezne akkor én nem tudtam volna leírni ide a bizonyságaimat, nem mondhattam volna azt, hogy Ő él és létezik, hiszen nem működött volna az életemben...

2011. júl. 17. 23:06
 52/86 anonim ***** válasza:
17%
Mert mi vagyunk az Elit, mi nem pazaroljuk az értékes szeretetet mindenféle jött-ment idegenre, ezért lesz olyan szép és tiszta a szeretet azok kevesek iránt akik méltók rá. Az amit ti csináltok..az már rég nem szeretet, az valami más..valami rosszabb, valami undorítóbb.
2011. júl. 17. 23:10
 53/86 Adonaielohim ***** válasza:
73%

Értem. Tehát segíteni másokon undorító..-) Mindenki valakinek jöttment idegen, erre nem gondoltál még?:-) Elég meggyőző amúgy amit írtál..-). És hihető is! Ez alapján minden érző szívű "elit" csakis sátánista szeretne lenni gondolom. Felismerte mondanivalód igazi mélységeit melyek kikristályosodnak az igazi bölcsesség, szépség és harmónia, valamint igazság és szeretet tükrében melyek jelemzik a kommentjeidet ugyebár..-)))

Ha ilyen "tökéletes" a vallásod mint ahogy eddig megismertük, akkor nyilvánvalóan nyugodt lehetsz, a számotok csak növekedni fog és epikus elitekként masíroztok majd a világ tetőfokára::-)

Hajrá, sok sikert Istenellenes életedhez! Meglátjuk mire jutsz majd a "varázshatalmaddal" és Enkiddel az Ítélet napján "elit" ember. Az első sorban leszek amikor elkezdődik és majd figyellek!

2011. júl. 18. 00:37
 54/86 anonim ***** válasza:
7%

Hát.. hogyismondjam.. nekem már van egy kevés tapasztalatom démonokkal, és hiába használható lények, te, akinek semmi közöd hozzájuk a tündérmeséiden kívül, drága divatsátánista, fel sem foghatod, mik és kik ők. Nem kezelheted őket emberként, mert nem azok.

Elfoglaltak? Ó igen.. a saját háborúik kötik le őket, de nincs olyan mennyiségű hatalom a környezetükben, amit itt megszerezhetnek szinte semmilyen erőbefektetéssel, és mivel náluk másként múlik az idő, az a pár év, amit állandóan emlegetsz, szinte semmi.

Nem ostromolnák olyan hévvel a kapukat, ha másként lenne.

Látom, csak betanult tanokat, tudsz te is nyögni, mint az általad megvetett keresztények, ahelyett hogy magad akarnád bővíteni a tudásod...

Ez a te első nagy hibád...

A keresztények is beleesnek ebbe a hibába, és gyakran abba is, hogy mások helyett akarják az életüket élni, segítség címén...

De ez nem jelenti azt, hogy a jóakarat, a segítő szándék felesleges, és nincs helye a világban. Emberek vagyunk, számunkra ez a közösség a fejlődés generátora, ez az evolúciós és a szellemi fejlődés kulcsa, még akkor is, ha a szellemi fejlődésünk már elért arra a szintre, hogy ne kelljenek nagy csoportok hozzá.

2011. júl. 18. 09:30
 55/86 anonim ***** válasza:
37%

Fisz és a többi fórumolvasónak:

Hitlerről kevés információid van és azok is hallomásból, propagandából erednek.

Nekem konkrétabb és biztosabb infoim vannak, de nem a Sátántól erről a témáról.

Maradjunk abban, hogy nem volt Sátánista.

Nem válaszoltál arra, hogy ha zsidó (elődjük: Marsi) eredetű találmány a Sátánizmus, akkor miért utálod a zsidókat?

Az a helyzet, hogy talán vannak dolgok, amit jól érzékelsz, de a megoldás, az út rossz, amire tévedtél. Rosszul értékeled vagy magyarázod meg magadnak a tényeket, de inkább azt gondolom, hogy Te átveszed mások véleményét, ami sokkal rosszabb annál, mintha saját tapasztalataidra hagyatkoznál.

Az egyensúly kedvéért, aki szeret olvasni és egy átfogó értékelést kíván olvasni a Sátánizmusról, annak figyelmébe ajánlom az alábbi oldalt:

[link]

ÉS végül, Te leminősítesz engem kereszténynek, holott én sohasem járok templomban, hiszen tudom, hogy ott rengeteg hazugság hanzik el és csak a látszat kedvéért és a félrevezetésért létezik, sajnos azt kell mondanom, hogy célja gyakorlatilag azonos a Sátánizmussal. A templom tele van fekete mágiával, elég csak a feszületre gondolni és arra, hogy azt hirdetik, hogy mindenki bűnbocsánatot kap, mert keresztre feszítették Jézust, tehát szabadon lehet bűnözni. Hogyan bocsáthatná meg bűneit egy gyónyás után bármelyik pap, amikor Isten előtt minden bűnért felelni kell.

Micsoda álszentség ez. Tehát ebben egyetértünk én sem fogadom el a kereszténységet, de az IGAZ Istenben hívő embereket, akik valóban Istenben hisznek (nem a templomok és vallások hazugságaiban) azokat tisztelem és becsülöm, bár nektek "köszönhetően" sajnos rendkívül kevesen vannak.

És ennek ellenére talán mindenkinél jobban hiszek Istenben, mert nekem már több ezer alkalommal megmutattat erejét az Isteni gondviselésen keresztül, mint mindenkinek, csak sajnos senki nem akarja észrevenni.

Sőt egyszer talán beszéltem is Istennel és többek között tudott mit mondott? (nem lesz pontos az idézet, de a lényege a fontos)

Ez bizony a templomba járó keresztényeknek szól:

Nagyon kevés ember van a Földön, aki az én utamat járja, talán 10-nél kevesebb azoknak a száma, akik új életre lehetőséget kapnak majd (ez 2 éve volt)

Minden ember langyos és senki sem vállalja fel a hitet és az Igazságot akár az élete árán is.

"Ha körbenézed meglátod, hogy egyik ember sem hideg, vagy forró. Bárcsak hideg volna, vagy éppen forró! De így mivel langyosak, sem forró, sem pedig hideg: nem részesülhetnek a jutalomban sem."

Arról is beszéltünk, hogy "aki a templomok, vallások manipulációjának felül, az biztosan nem részesülhet az Égi jutalomban."

Váltsa hasznára mindenki ezt a pár sort, mert talán ezek a leglényegesebbek.

Legyen minden az Egyetlen Teremtő Isten akarata szerint!

Áldott legyen mindenki aki az Igazság útját járja!

2011. júl. 18. 09:43
 56/86 anonim ***** válasza:
17%

Adonaielohim:

Nem érdekel hogy mennyien vagyunk, hogy növekedik e a számunk vagy sem.. Ha 2 Sátánista lenne csak a világon akkor az a két Sátánita is többet érne az összes kereszténynél mert ők a szabad akaratukból fordultak az Istenünkhöz, és nem ráerőltették, belenevelték stb. az övéket. Az "ítélet napon" pedig Ti be lesztek darálva a "fénybe" ahol elveszik a személyiségeteket és energiaforrásnak használják a lelkedet. Gratulálok. És Sátán újra uralkodni fog a Földön, mint ahogy régen a 2000 éves szünet előtt.

Névtelen.. Van egy kis tapasztalatod Démonokkal? Nahát ezt erősen kétlem mert ha egy kicsi is lenne tudnád hogy valójában gyönyörű és csodálatos és jóindulatú entitások. Tapasztalatból beszélek. És Engem le divatsátánistázol kölyök? Én egy Isten vagyok hozzád képest, tehát ne merj velem hasonló hangot megütni.

Vagy aki vagy, a blogomon moderáltalak mert senki nem üthet meg velem ilyen hangot az "otthonomban", főleg nem egy hozzád hasonló. A lényeg hogy Jehova a zsidók Istene, Sátán az embereké. Annak hogy Sátán lenne a zsidók istene, semmi ismétlem SEMMI értelme. Ez az elvakult keresztény-náci propaganda eredménye.

Nem igazán érdekel ki vagy,az ellenséget, a zsidók istenét imádod, így az én ellenségem is vagy. Nyugodtan beszélj csak tovább az isteneddel, csak engem hagyj békén az agymosásoddal.:)

2011. júl. 18. 14:01
 57/86 anonim ***** válasza:

kölyök.

Ha tudnád, milyen rég nem vagyok kölyök...

Tudod mi az, amit soha nem fogsz átérezni?

Hogy nincsenek kiválasztottak. Nincs kiemelkedett kaszt, vagy csoport, mert mindenkinek meg van a lehetősége arra, hogy megfejtse a létezés titkait, és rádöbbenjen a saját isteni mivoltára, mitöbb, mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy egyszer azonosuljon a mindenséggel, minden létezővel, mert csak egyetlen élet van a világban, s annak milliárdnyi szilánkja.

Ha megvetsz valakit, önmagad veted meg. Ha jobbnak tartod magad mindenki másnál, önmagad csonkítod meg.

2011. júl. 18. 14:15
 58/86 anonim ***** válasza:
57%

Viszont az a probléma hogy nem veszed észre, hogy esetleg nem te vagy az egyetlen igazság hordozója. Mi van ha nekem van, igazam, vagy ha csak részben nekem van igazam?

A "kiválasztottak" a pedig te vallásodra jellemzők (lásd; zsidók).

2011. júl. 18. 15:04
 59/86 anonim ***** válasza:

Nem vagyok keresztény, nehogy félre érts, sőt, egy időben borzalmasan ki voltam ábrándulva az egészből, olyannyira, hogy semmi közösködést nem akartam velük..

Azóta átmentem némi fejlődésen, és habár soha nem lesz az én utam, nem fogom állandó támadásokkal zargatni azokat, akik egyetlen reményként egy emberek kreálta istent dicsőítenek, saját isteni mivoltuk megélése helyett.

Megvan a saját hitrendszerem, mondhatod sajátos filozófiának, amit eddig minden alátámasztott, és nem azért írok így, mert nem hiszem hogy más filozófiák megférhetnének, vagy esetenként bizonyos szempontból jobbak is lehetnek, hanem mert veszélyesnek látom a te felfogásod a démonokkal kapcsolatban. Veszélyesnek és félrevezetőnek, az meg nem kellene, hogy mindenféle ellenállás nélkül hagyjuk őket beözönleni, és uralni, pusztítani azt a valóságot, ahol nekünk békében fejlődni kellene, és ráébredni a saját erőnkre.

Félni nem félek tőlük. Meglesznek az eszközeim, ha eljön a pillanat, mikor megnyílnak a kapuk, de nem tartom ildomosnak siettetni. Még sokan érhetik el a kellő fejlettséget a gondolat szintjén, mielőtt a csatamező kiterjed.

Érdeklődve olvastam a blogodat, mert reméltem hogy egy más szempontból is belelátok abba, amit nem űzök, csak ismerőseim teszik( akiket nyilván saját ismereteim alapján ítélek meg, ezért örültem meg neki, hogy más ablakom is nyílik a gondolatotokra), de ők nem szőnek ábrándos lányregényt köréjük, és nem imádják a Sátánt. Még tőle is megőrzik a függetlenségüket, és nem tagadják a démoni veszélyeket. Dolgoznak -e velük? Biztosan...De bennük érzem az erőt, ami ehhez szükséges.

2011. júl. 18. 19:30
 60/86 anonim ***** válasza:
28%

Amit észre kellene venned hogy egy hatalmas összeesküvés áldozatai vagyunk. olvastad a blogom "Valódi Sátánizmusról" szekcióját? Amiket ott írtam azokat bizonyítani tudom, mind tapasztalataimmal mind a tényekkel.

A Démonok ősi Pogány Istenek és nem szörnyetegek. A kereszténység csak 2000 éves, akkor győzött le minket az ellenség (hívhatjuk őket angyaloknak) megalakítva a zsidó és az abból továbbfejlődött egyértelműen gonosz és tömeggyilkos keresztény vallást. De Sátánt és Démonait felszabadították a megkötésből és most újraszerveződtek a Pokol Seregei, de még csak készenlétben vannak, várják 2150 (a Vízöntő korát) amikor ugyanis újra Sátán fog uralkodni a Földön mint a gonosz felbukkanása előtt. Enki a Föld istene, és az ellenség csak "kibérelte" ezt tőlünk. De nem sokáig. Én itt leszek 2150-ben is, addig várok, készülök és harcolok a még kapálózó ellenség ellen.

2011. júl. 18. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!