Hogyan juthatok hozzá az eredetihez legjobban hasonlító necronomiconhoz?
dinkák!
sehol sem fogsz nyilvánosan jót találni.
eredetihez hasonló?! hmmmm... hát a könyvesboltokban találhatók is hasonlítanak. a nevükben!
nem is lehet úgy hipp hopp hozzá jutni.
egyetlen mód van rá: rászánod a fél életedet és keresel egy valódi fekete mágiával foglalkozó korvent közbe szorgalmasan tanulod a mágia művészetét, hogy be tudj hozzájuk kerülni és ott ha megfelelőnek találtass (nem spirituálisan ha nem emberileg!) akkor majd ott leteszed az esküt és megkapod.
és mit értél el vele? hmmm lássuk csak: leszel vagy negyven éves (amennyiben most még húsz alatt vagy) és nekikezdhetsz a fekete mágiádnak. miét is? pénzért? már ennyi idő alatt milliárdos lehetnél... hatalomért? már megkaphattad volna. örök életért? ilyen meg nincs. aztán elcseszed az egyik szertartást és jól meghalsz.
figyi hallgass rám. nem kell az neked. tanulj fehér mágiát, segíts az embereken stb. Légy boldog éld az életed a Necronomicont meg hagyd meg a hülyéknek.
ha továbbra is érdekel akkor olvasgasd ezt: [link]
ez nem a Necronomiconról szól de jól bemutatja a mágia sötét oldalát és ezek még nem is a démon idézésről szólnak ha nem az egyszerű kis varázslatokról.
Nos ismeredd a mondást: Ha azzal nem ártasz, azt tégy, amit akarsz.
GLASYA-LABOLAS (Caacrinolaas, Caasimola) – Goetia/25.
●0-4 fok Oroszlán
●Július 23-27.
●Botok 5
●Sárga
●Rozmaring
●Nap
●Arany
●Tűz
●Elnök/Gróf
●Nappali Démon, 36 légió ura. Minden ősi bölcsességet és okkult titkot tud. Minden tudományt tanít, gyilkosságot vagy halált tud okozni. Láthatatlanná tud tenni, és vérontásra ösztönözni. Megjósolja a jövőt, felfedi a múltat és a jelent. Barátok és ellenségek szeretetét tudja okozni.
Szerintem neki az a jutalom, hogy bármikor megölhet, vagy ami még rosszabb: Téged ösztönöz gyilkosságra, ezzel tönkreteszi a lelked és veled végzi el a piszkos munkát.
Nagyon nem volt jó ötlet vele alkut kötni.
Sziasztok!
Szeretném elmondani, hogy ugyanebben a helyzetben voltam évekkel ezelőtt mint ti. 16 évesen poénból, vagányságból és ostobaságból a sátán és démonjai felé fordultam. Nem hittem abban, hogy Isten létezik. Érdekes, hogy a sötétéség erőiben hiszünk, ugyanakkor Isten létezését ostobaságnak tartjuk..-) Állatokat is áldoztam 16 évesen. Foglalkoztam természetgyógyászattal és okkultizmussal. Minden amit itt leírtok valóságos dolog. De minden mágia és okkultizmus, még a fehér mágia is a pokolba visz. Engem Jézus mentett ki ebből a mérhetetlen szennyből, butaságból és gonoszságból. Pokoli élményeim voltak senkinek sem kívánom. Jézus neve mentett meg pedig nem is hittem benne de akkor és ott, abban a pillanatban amikor ez történt velem, semmilyen más racionális megoldást nem találtam a menekülésemre. Jézust kértem, hogy segítsen és megszabadultam egy szempillantás alatt. Évek teltek el eseménytelenül és persze továbbra sem hittem Istenben sem Jézus megváltásában míg egy napon Isten megtaláltatta magát velem az életemben úgy, hogy sem nem kerestem, sem pedig nem is érdekelt. Elolvastam a Szentírást amiben Isten óva int bennünket a démonokkal való beszélgetéstől, kapcsolatfelvételtől, jövendőmondásoktól jóslásoktól. Tisztában lettem azzal, hogy Isten óvni és nem hatalmaskodni akar felettünk. Ő ugyanúgy szeret minket mint mi a gyermekeinket. Én is sokszor megtiltok a fiamnak valamit de nem azért mert hatalmaskodni akarok felette, hanem mert a saját életemnél is sokkal jobban féltem őt. Ő sokszor nem érti még mit miért tiltok és néha lázad is ellene. Mi ugyanígy vagyunk Istennel. Lázadunk ellene mert nem értjük Őt és a sátán hazugságai felé fordulunk. Meg kell érteni Istent, elolvasni a Szentírást és befogadni Jézust az életünkbe és akkor megtapasztalhatjuk azokat a próbatételeket, szabadításokat, csodákat és gyógyulásokat amiket csak Ő adhat nekünk. Mindent ami szent és nem ami szenny. Minden hála, köszönet és dicsőség Istent illeti nem a lázadó és bukott angyalokat akik elhagyták Őt. Istentől kaptuk az univerzumot, a földet, a természetet, a testünket és a lelkünket. Mindenünk amink van Tőle és általa van. Nélküle levegőt sem szívhatnánk a tüdőnkbe amit szintén Tőle kaptunk. Kérlek benneteket keressétek őszintén Istent és az Ő igazságában higyjetek ne a Sátán hazugságaiban amivel ámít mindannyiunkat. A Sátán kezében van az anyagi világ már Krisztus eljövetelekor is az övé volt a föld minden királysága és hatalma. Ő uralkodik itt, övé a politika és minden hatalom irányítása itt a földön. De ez az idő börtönébe van zárva és vége lesz. Ez a harc a lelkekről szól és ő az idő lejárta előtt igyekszik minél több ember lelkét magával rántani az időtlen, örökkévaló kárhozatba ahova rendeltetett. Ne a vesztes oldalra álljatok. Ismerjétek fel, hogy mindennél jobban szükségetek van Isten kegyelmére, Jézus Krisztus megváltására, fogadjátok el, és szeressétek, keressétek és hálával áldozzatok Mennyei Atyánknak aki minden tékozló fiát hazavárja bármit is követett el Ő ellene életében. Minden szennyes, bűnös lélek, olyanok mint én voltam vagy most ti vagytok, szeretettel várva van Atyánk a Teremtőnk országába. Ne vessétek el magatoktól ezt a kegyelmet és az örök életet Isten mellett! Nem mindegy hol töltjük az örökkévalóságot!
Dicsőség az egyedül bölcs, láthatatlan, halhatatlan örökkévaló egy igaz Istennek mindörökké! Amen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!