Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan juthatok hozzá az...

Hogyan juthatok hozzá az eredetihez legjobban hasonlító necronomiconhoz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
20%

"A mű természetesen kizárólag Lovecraft fantáziájának terméke, ahogy egy levelében írja: Alhazred alakját öt éves korában találta ki, az Ezeregyéjszaka meséinek hatására, s a később önálló kötet formájában 1973-ban megjelent Necronomicon is Lovecraft műve. "

Elvileg egy sima könyvhöz antikváriumban hozzá lehet jutni,nem?

Vagy ezen kívűl van más is?

2011. márc. 4. 20:29
 2/86 A kérdező kommentje:

Tehát az egész kitaláció értem de valamit tudnotok kell!

ha megcsinálsz egy benne található idézést az agyad és a tudatod valósággá váltja és elkezdesz észlelni jelenségeket én ezt tapasztaltam! és amit kértem a démontól végrehajtotta másnapra és nem mutattam fel áldozatot

azóta minden éjjel jelenségeket látok hallok és jó érzéssel tölt el hogy sikerrel jártam de ugy érzem ennek nagy ára lessz mert nem mutattam áldozatot!arra gondolok hogy a legrosszabb árat fogom megfizetni a lelkem az övé lessz!!!

de cserébe megtesz nekem bármit!

gondolhattok mondhattok bármit mai világban ebben a témában 80% ban szekptikus nézeteket közvetítenek az emberek minden felé ami mágia,okkultizmus!

2011. márc. 5. 11:58
 3/86 anonim ***** válasza:
0%

Na, az előbb hirtelen ledobott a net...

Újra megírom. Csakazértis.

Minden paktum megkötése esetén meg kell állapítani árat a démon szolgáltatásáért cserébe. Nem is szokott egyébként segíteni, úgyhogy gondold át, hogy kimondva vagy kimondatlanul ígértél-e neki valamit.

A necronomiconokkal az a gond, hogy minden egyes átirattal torzul, hiányossá válik minden név és jelkép, és az első kiadás esetében is olyan jelképismerettel kell rendelkezned, mely lehetővé teszi számodra, hogy kijavítsd őket.

Én a helyedben magam próbálnám megoldani a problémát, mielőbb. Ha paktumot kötöttél vele, nyilván ismered a nevét. Ez jó.

Próbáld meg bezárni jelképekkel valamibe, vagy kizárni az életedből, védő ábrákkal körülvéve a téged megtestesítő tárgyat, névcetlit.

Bármelyik utat is válaszd, minél több dolog erősíti benned a célt, minél több tartja a fejedben, mit akarsz, annál hatásosabb.

Ez persze csak egy megoldás.

Remélem segítettem.

2011. márc. 5. 18:59
 4/86 anonim ***** válasza:
Egyébként áldozat nem kötelező elem.
2011. márc. 5. 18:59
 5/86 A kérdező kommentje:

Csak az olvassa el akit érdekel az ilyesmi,a szkeptikus nézeteknek ne közöljétek velem hallatom már eleget!

Nem vagyok egy szürke kőszívű és olyan elhatározott céltudatos ember aki képes lenne áldozatot felmutatni de arra én is rájöttem már hogy nem kell áldozat.

Amikor hívom a démont egyből megjelenik, kb 30 másodperc kell míg hirtelen szélfuvallattal jelzi a megérkeztét!

ezt követően elmondom a kéréseimet a legnagyobb hálával kifejezem neki hogy fáradozott és eljött hozzám!

Néha talán túl sokat követelek tőle és attól félek ez tiszteletlenségnek veszi de ennek ellenére gyakran végre is hajtja a kéréseimet csak azt nem tudom hogy mit vár tőlem cserébe mert nem hiszem hogy mindent könnyen gond nélkül végrehajt

mindössze egy háláért cserébe!

Aki tudna segíteni és tájékozott ebben a témában az vegyen fel msn-re:

erikk33@hotmail.com

mert a célom a magasabb intelligencia a nem e világi dolgok megértése irányítása!

Akik furcsállják az életszemléletemet azoknak mondom hogy én azért fordultam az okkultizmushoz és a démonológiához mert én ezt a megoldást választottam hogy könnyebb legyen az életem! és tisztában vagyok a dolgok veszélyességével

és tudom hogy gyakran a hátsó szándék vezérli őket de próbálom észrevenni ezeket!

köszönöm hogy elolvastad!:)

2011. márc. 5. 22:36
 6/86 anonim ***** válasza:
Ha olyan gyorsan megjelenik, akkor talán erre használja a veled kötött alkut. Ha tudnám a nevét akkor utánanéznék.
2011. márc. 7. 15:10
 7/86 A kérdező kommentje:
Glasya-Labolas a démon neve
2011. márc. 7. 16:53
 8/86 anonim ***** válasza:
Engem elgondolkodtatott amit irtál,és nem nézlek hülyének sem..Engem nagyon érdekelne minden ebben a témában,van amúgy fogalmaim rólla,de téged is szeretnélek hallani hogy mi hogy van..légyszives irj privit mert neked nem tudok,lenne sok kérdésem,elöre is köszönöm.
2011. márc. 7. 18:37
 9/86 anonim ***** válasza:

Hm.. azon gondolkozom, mi az amit megláthatott benned, illetve,

nekem úgy tűnik, hogy elsősorban természeti szellem, s csak utána lett démonnak kikiáltva, ami annyi könnyebbséget jelent, hogy kicsit másként működik, mint a megszokott démonok, nem feltétlen lélekre alkuszik, lehet hogy segít maghától, ha a céljaid egybe esnek az övével, valami természeti dologgal kapcsolatban.

Nézz utána azért, mit írnak róla.

2011. márc. 7. 18:50
 10/86 anonim ***** válasza:
21%
A necronomicon démonjaival az a baj hogy nem tudunk róluk valami sokat még azt sem tudjuk pontosan h honnan származnak. Életed megoldásához helyesebb út lett volna ha Sátán/Lucifer/Enki/Melek'Taus-tól kérsz segítséget, már számtalanszor bebizonyították hogy az Ő démonai és Ő maga is a legcsodálatosabb lények az univerzumban, és nincsenek hátsó szándékaik, és csak azért szennyezi őket a biblia és a kereszténység hogy távol tartsák az embert az igazi okkult tudástól és ezektől a csodálatos lényektől (egyébként a démon szó eredetileg "istent" jelentett, nagyon találóan mert Ők az emberiség igazi ősi istenei. Nyugodtan írjatok privátot ha van valami kérdésetek.
2011. márc. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!