Ajyka kérdése:
Tükörmágia? Átlátás egy másik helyen lévö tükörbe. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Hogyan működik?Tanulható? Stb. Egy hozzá értő embetöl várok választ:)2011. febr. 23. 18:25
11/13 anonim válasza:
belső vizualizációval simán lehet. akár kristálygömbölvagy egy pohár vízből is meg is mondhatod. vagy akár lélek kivetüléssel is. de igen tükörrel is megteheted. tessék ez a könyv az utóbbi módszerre tanít meg. (én a magam részéről nem pont tükrökkel kezdeném teljesen kezdő ként, ajánlom, hogy előtte ismerkedj más jós eszközökkel is mert bizony a belső vizualizációs technikák nem éppen gyermeteg lelkületűeknek való - hiszen amit látsz elemezned kell magadnak, hogy mit is jelent az SZÁMODRA és nem kinyitni az álmoskönyvet! ehez pedig önismeret kell)
Nos sok sikert!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/13 anonim válasza:
Értelmes.. ahogy valaki más is mondta egy alumínium lapon benézel és látsz egy másikat. Na ebben sok realizmus van.
13/13 anonim válasza:
Én azt válaszolom a kérdezőnek, hogy nem tudom hogy ilyen dolog létezik e. Azt viszont tudom hogy ha őt maga a mágia nem érdekli, nem szeretne a mágia útján járni, akkor ez a válasz hogy lehetséges, szerintem éppen eléggé kielégítő lesz számára. azonban ha szeretne foglalkozni mágiával akkor mégcsak ne is gondoljon tükörre, mivel ez egy olyan összetett bonyolult dolog amit nem képes felfogni az ember iylen szinten. ÉS eegyébként nagyon sok idő kell hozzá hogy elkezd megérteni ez a tükör dolog hogy zajlik. Még én sem értem egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!