Tükörmágia? Átlátás egy másik helyen lévö tükörbe. Lehetséges?
igen működik.
úgy hívják, hogy Skype, és elkellhet hozzá 2 gép, intenetkapcsolat, webkamok...
Mivel a tükör egy nagyon finom alumíniumfólia, és egy üveglap rajta, ezért azzal a fizikai tulajdonsággal bír, hogy a befogadott fény 99%-át visszaadja.
Alapvető fizikai szabály, hogy ha én látlak téged, az azért van, mert a fény visszaverődik rólad az én szememre. A fényt látom nem téged.
Így magadat is a tükörben azért látod, mert a fényedet visszaveri az alumíniumlap.
Semmi köze ahhoz, hogy ez az alumíniumlap megtalálható-e más otthonában is.
Baromságokat??? A skype-nak több alapja van mind technikailag, mind megvalósíthatóságban, mint a tükörmágiának.
Sztem ha vannak feljegyzések is, ma senki nem tudja reprodukálni ezt a mágiát, különben azzal követném folyton a barátom.
Megvalósítható! A tükröket úgy kell elhelyezni, hogy az abból a szögből, ahonnan te nézed, ráláss a szoba másik oldalán elhelyezett tükörre. Így az előtted álló tükörben fogod látni a másik tükröt, tehát átlátsz egy másik helyen lévő tükörbe.
És igen tanulható a dolog. Habár a tehetségesebb embereknek elsőre is sikerülni szokott. Ha nem megy, ne keseredj el! Helyezd át az egyik tükröt és próbáld meg újra. Én hiszek abban, hogy előbb vagy utóbb sikerülni fog a mutatvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!