Mi a véleményetek azokról, akik fekete mágiához nyúlnak? Helyes vagy helytelen? (Komolyan! Olyanok, akik nem hisznek ezekbe a dolgokba ne írjatok! )
Lehet egy ilyen tett elfogadható?
Én személy szerint betiltanám az összes témával kapcsolatos anyagot. Bajuk van? Menjenek és verjék össze egymást vagy ilyesmi. Nem? Kérlek részletesen fejtsétek ki a véleményeteket.
Amíg nem lesznek halálfalók addig kit érdekel.
Viccet félretéve amúgy igazad van az összeveréssel meg betiltással kapcsolatban. Hókuszpókusz helyett essenek egymásnak aztán csá.
ami nem létezik azt minek betiltani.
felajánlom magam, nyugodtan küldjenek rám 1001 fekete átkot.
klassz hozzá állás! a nem hinni benne a legjobb védekezés;)
boszi legyen a talpán, aki téged megátkoz! de mint mondtam ne írjanak olyanok, akik nem hisznek benne.
a wicca háromszoros visszaütés :)
de éppen elég a szerencsétlen áldozatnak egyszer megszívnia :(
21:52 vagyok. Kedves kérdező,én már jó ideje foglalkozom mágiával,tehát azt is tudom,hogy "csak úgy" nem lehet senkit megátkozni hogy az tényleg hatásos is legyen. Mi boszorkányok,az Univerzumtól kapjuk a képességeinket,s Ő ellenőrzi,hogy mire használjuk azokat. Példának okáért: tegyük fel, hogy XY boszorkány,(vagy csak szeretne az lenni)megkíván egy nős férfit,aki hűséges. XY küld egy rontást, hogy tönkre tegye azt a kapcsolatot,az Univerzum látja,hogy nem tiszták a szándékai,ezért a rontást,még mielőtt megérkezne a "címzettnek",visszairányítja oda, ahonnan küldték azt.Tehát az ártatlen embert megóvja. Nyilván,aki komolyabban foglalkozik a fekete mágiával,az ki tudja játszani ezt,de az Univerzum előtt semmi nem marad örökre titokban...
A betiltás nem lenne célszerű,hiszen hogy érvelsz a jó mellett,ha nem ismered a rosszat?
köszönöm a válaszokat
ezek tényleg nagyon érdekes és tanúságosak voltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!