Mit jelent az az álom, ha sok ember között sétálok és csak bugyi van rajtam?
Szerintem tuti valami elfojtott belső dolog:) Mondjuk hogy legbelül szeretnél kibontakozni és látni ahogy mások hasonlóan néznek. Nem tudom én ilyesmire tippelek:)
Nekem olyan szokott lenni, hogy pucéran mászkálok és takargatva magam sétálok az utcán...az is furcsa:D
Na gyorsan szedjél össze valakit!!!!!
Ezt jelenti!
Ha nem írtad volna a vágyakozást a szemükben, azt mondanám talán szorongsz valami miatt (nem feltétlenül szexuális dolog), kerülöd az embereket, esetleg szégyenkezel valami miatt, amit tettél. Talán apróság, nem is emlékszel rá. (Véletlenül letegezted a főnőköt, ilyesmi..)
Amikor az álmodban néznek, zavar téged? A pucérság egyszerűen csak zavar, vagy pánikolsz és menekülnél? Futsz az emberek elől? Szóval milyen hangulatú, rossz álom, vagy csak érdekes?
21:19-es vagyok. (valaki figyelmeztetett, és igaza volt)
Pejoratív és nem pejoratív értelemben mondatot törölném így utólag. Úgy értettem, hogy szerintem vágysz arra, hogy akarjanak téged testileg, és lelkileg is.
A rossz szóhasználatért meg elnézést.
Onbizalom es hit hiany!
Bizzal onmagadban, s ne legy gatlasos, szuntesd meg a belso felelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!