Fekete mágiában valaki segíteni? Nem gúnyt kérek, segítséget!
"Nem gúnyt kérek, segítséget!"
ha tudok segíteni, akkor szoktam
na és egy kis értelemmel te is átláthatod, hogy nem erre van szüksége. persze, amikor az öngyilkos azt kéri, hogy tedd a kezébe a kést te megteszed? na ez kb olyan. a tudás hatalom és nem oktalanok kezébe való.
most legjobb esetben is nem fog semmi sem történni, de már a szándék is szégyenletes.
tanulna inkább fehér mágiát ha már annyira muszáj ilyeneket csinálnia.
egyenlőre egy célpontom van... nem elég?
megvan rá az okod? megvan? akkor menj fel verd össze vagy valami. dugd meg a nőjét mit tom én de nem kell ilyen esetekkel ezeket tenned!
"amikor az öngyilkos azt kéri, hogy tedd a kezébe a kést te megteszed? na ez kb olyan"
Szerintem meg ez pont nem jó hasonlat.
Az öngyilkos miért kérne tőlem kést? Maga is be tudja szerezni.
Ha a kérdező valamelyiket is kipróbálja, amiket írtam, akkor neki sokkal rosszabb lesz. Sokan csak egyszer szoktak használni fekete mágiát. Ha nagyon nagy kárt/sérülést okoztak a célpontnak, akkor vagy nem élik túl, vagy annyira rossz lesz nekik, hogy nem próbálkoznak vele többször.
pl.: azért varázsolsz, hogy törjön el a keze
bejön a varázslat, de a háromszoros visszatérés miatt neked el fog törni mindkét kezed, és az egyik lábad
(viszont van olyan is, hogy nem az egész jön vissza rád, hanem valakire, akit kedvelsz) [rokon, barát, szülő, testvér...]
A link, ami az ebay-es eladóra irányít, annál téged nem ér sérülés, csak a pénzed bánja.
"NO BAD LUCK, NEGATIVE KARMA, OR OTHER NEGATIVE THINGS WILL OCCUR TO YOU OR YOURS BY USING THIS!"
Nem lesz balszerencse, negatív karma, vagy egyéb rossz dolog ennek a használatával" [neked]
igazad van az elsőkbe
viszont az utolsó szerintem csak reklámszöveg
egy rossz szándékú ember segített[ártott] neked és most rohansz megcsinálni amit mondott???
Nehogy bedőlj ennek a nyílvánvaló manipulációnak!
Borzasztó dologra készülsz. Ne tedd meg!
Ha ártani akarsz neki annak számtalan hagyományos módja van, dob be egy kővel az ablakát, írj egy levelet a szüleinek amiben drogosnak nevezed vagy ilyesmi.
Nem kell tönkre tenned a Saját életed egy átokkal.
Azért még mielőtt mágiázni kezdesz olvasd el ezt sokat tanulhatsz belőle
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!