Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fekete mágiában valaki segíten...

Fekete mágiában valaki segíteni? Nem gúnyt kérek, segítséget!

Figyelt kérdés
Voodoo-hoz hasonló rontás.
2010. dec. 27. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
idióta! ez olyan mint géppisztolyt adni egy tömeggyilkos kezébe! remélem, hogy elég képzetlen a kérdező és semmi kárt sem csinál senkinek!
2010. dec. 27. 19:37
 12/22 anonim ***** válasza:

"Nem gúnyt kérek, segítséget!"

ha tudok segíteni, akkor szoktam

2010. dec. 27. 19:56
 13/22 A kérdező kommentje:
Igazából megvan az okom rá hogy ilyet tegyek. Egyelőre egy célpontom van, bele is nézek. Köszi a válaszadónak, de tartok a bumeránghatástól is az igaz.
2010. dec. 27. 21:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

na és egy kis értelemmel te is átláthatod, hogy nem erre van szüksége. persze, amikor az öngyilkos azt kéri, hogy tedd a kezébe a kést te megteszed? na ez kb olyan. a tudás hatalom és nem oktalanok kezébe való.

most legjobb esetben is nem fog semmi sem történni, de már a szándék is szégyenletes.

tanulna inkább fehér mágiát ha már annyira muszáj ilyeneket csinálnia.

2010. dec. 27. 21:15
 15/22 anonim ***** válasza:

egyenlőre egy célpontom van... nem elég?

megvan rá az okod? megvan? akkor menj fel verd össze vagy valami. dugd meg a nőjét mit tom én de nem kell ilyen esetekkel ezeket tenned!

2010. dec. 27. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

"amikor az öngyilkos azt kéri, hogy tedd a kezébe a kést te megteszed? na ez kb olyan"

Szerintem meg ez pont nem jó hasonlat.

Az öngyilkos miért kérne tőlem kést? Maga is be tudja szerezni.

Ha a kérdező valamelyiket is kipróbálja, amiket írtam, akkor neki sokkal rosszabb lesz. Sokan csak egyszer szoktak használni fekete mágiát. Ha nagyon nagy kárt/sérülést okoztak a célpontnak, akkor vagy nem élik túl, vagy annyira rossz lesz nekik, hogy nem próbálkoznak vele többször.

pl.: azért varázsolsz, hogy törjön el a keze

bejön a varázslat, de a háromszoros visszatérés miatt neked el fog törni mindkét kezed, és az egyik lábad

(viszont van olyan is, hogy nem az egész jön vissza rád, hanem valakire, akit kedvelsz) [rokon, barát, szülő, testvér...]

A link, ami az ebay-es eladóra irányít, annál téged nem ér sérülés, csak a pénzed bánja.

"NO BAD LUCK, NEGATIVE KARMA, OR OTHER NEGATIVE THINGS WILL OCCUR TO YOU OR YOURS BY USING THIS!"

Nem lesz balszerencse, negatív karma, vagy egyéb rossz dolog ennek a használatával" [neked]

2010. dec. 28. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:

igazad van az elsőkbe

viszont az utolsó szerintem csak reklámszöveg

2010. dec. 28. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:

egy rossz szándékú ember segített[ártott] neked és most rohansz megcsinálni amit mondott???

Nehogy bedőlj ennek a nyílvánvaló manipulációnak!

Borzasztó dologra készülsz. Ne tedd meg!

Ha ártani akarsz neki annak számtalan hagyományos módja van, dob be egy kővel az ablakát, írj egy levelet a szüleinek amiben drogosnak nevezed vagy ilyesmi.

Nem kell tönkre tenned a Saját életed egy átokkal.

2010. dec. 28. 21:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért még mielőtt mágiázni kezdesz olvasd el ezt sokat tanulhatsz belőle

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..

2010. dec. 28. 22:55
 20/22 ramella válasza:
én szerelmi kotest tud vki? olyant,amit itthon el lehet vegezni...vagy esetleg tud vki olcso magust ajanlani???
2011. jan. 11. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!