Szerelmi kötés hatására mi változik?
BlackSword: hogy neked mindenhova be kell ugatni..bocs de nem kérdezett téged senki..
te csak fikázni tudod az embereket minden kérdésre csak hülye választ tudsz adni mindenkinek aminek a témához köze sincs..ugyhogy pls nyomd el magad
nem veszed észre milyen uncsi vagy?
..de kimélj meg a választol is ..
Köszönöm kérdező...
Ezzel a kirohanással is csak az állításomat támasztottd alá...
te engem nem tudsz leoltani..vedd már észre magad..szánalmas vagy.és senki nem kíváncsi rád..te meg ezzel támasztottad alá az én megállapitásomat..
azért jársz ide fel hogy furkálódj..ki kíváncsi erre..
ha normális választ nem tudsz adni minek vagy itt..
az emberek nem ilyen hülye véleményekre kíváncsiak..
Figyi, nem akar oltani téged senki sem, vagyis én biztosan nem... De hát akinek nincs humora, azzal nem sok mindent lehet kezdeni...
De kkor kezdjük a szilárd tényekkel: Ilyen, hogy szerelmi kötés nem létezik, csak a másokat manipulálni, próbáló sarlatánok fejében... Szóval összefőzhetsz Te kígyót, békát, gőteszemet, plejádcsontokat, az nem lesz hatással egy másik emberre... Bocsi, de ez van...
És nem hinném, hogy én lennék terítéken... Te kérdeztél ilyet... Miért lep meg ha valakinek más a véleménye??? Tudod szólásszabadság van...
persze én megértelek
de nem magam miatt tettem fel ezt a kérdést, mint már leírtam korábban
csak azt nem értem miért kell másokat lehurrogni..és jelzőkkel illetni...
igen azért van ez az oldal hogy mások kifejezzék a véleményüket, de amit te csinálsz kicsit erős, már bocs
meg sztem egyértelmű hogy nem a szkeptikusok véleményét kérdeztem..
BlackSword,ha neked az a humor,h mindenhova odakommentelsz vmi baromságot,akk csak gratulálni tudok xd
Amúgy én nem csináltam (még) ilyet,de sokat olvastam róla,és elvileg volt olyan,h felhívta őt az illető,vagy becsöngetett hozzá,de olyan is,akinek apránként jöttek a dolgok.Igazából sztem az "előéletüktől" függ ennek a mértéke (tehát ha otthagyta akkor visszajön;ha nem ismerték annyira egymást,akk közelebb kerülnek;ha a régi kapcsolat hűlt ki,akk újra közeledni kezd stb):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!