Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés hatására mi...

Szerelmi kötés hatására mi változik?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy aki csinált szerelmi kötést, és bevált neki akkor azt hogy vette észre miben változott meg az illető hogy viselkedett stb?köszönöm előre a normális válaszokat
2010. dec. 15. 10:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

BlackSword: hogy neked mindenhova be kell ugatni..bocs de nem kérdezett téged senki..

te csak fikázni tudod az embereket minden kérdésre csak hülye választ tudsz adni mindenkinek aminek a témához köze sincs..ugyhogy pls nyomd el magad

nem veszed észre milyen uncsi vagy?

..de kimélj meg a választol is ..

2010. dec. 15. 16:53
 12/20 A kérdező kommentje:
a többi normális válaszolónak viszont köszönöm szépen
2010. dec. 15. 16:55
 13/20 BlackSword ***** válasza:
0%

Köszönöm kérdező...

Ezzel a kirohanással is csak az állításomat támasztottd alá...

2010. dec. 15. 17:57
 14/20 A kérdező kommentje:

te engem nem tudsz leoltani..vedd már észre magad..szánalmas vagy.és senki nem kíváncsi rád..te meg ezzel támasztottad alá az én megállapitásomat..

azért jársz ide fel hogy furkálódj..ki kíváncsi erre..

ha normális választ nem tudsz adni minek vagy itt..

az emberek nem ilyen hülye véleményekre kíváncsiak..

2010. dec. 15. 18:00
 15/20 A kérdező kommentje:
te nagy értelmiség, miért ilyen helyen próbálsz felvágni hogy te mekkora zseni vagy minden témában..a gép előtt kockulva.mert evidens h ezt csinálod..szinte minden kérdésre megjegyzel valami undorítót....menj inkább politikusnak.ott okoskodjál.. azok ilyen.........
2010. dec. 15. 18:03
 16/20 BlackSword ***** válasza:
27%

Figyi, nem akar oltani téged senki sem, vagyis én biztosan nem... De hát akinek nincs humora, azzal nem sok mindent lehet kezdeni...

De kkor kezdjük a szilárd tényekkel: Ilyen, hogy szerelmi kötés nem létezik, csak a másokat manipulálni, próbáló sarlatánok fejében... Szóval összefőzhetsz Te kígyót, békát, gőteszemet, plejádcsontokat, az nem lesz hatással egy másik emberre... Bocsi, de ez van...

És nem hinném, hogy én lennék terítéken... Te kérdeztél ilyet... Miért lep meg ha valakinek más a véleménye??? Tudod szólásszabadság van...

2010. dec. 15. 21:25
 17/20 A kérdező kommentje:

persze én megértelek

de nem magam miatt tettem fel ezt a kérdést, mint már leírtam korábban

csak azt nem értem miért kell másokat lehurrogni..és jelzőkkel illetni...

igen azért van ez az oldal hogy mások kifejezzék a véleményüket, de amit te csinálsz kicsit erős, már bocs

meg sztem egyértelmű hogy nem a szkeptikusok véleményét kérdeztem..

2010. dec. 16. 08:02
 18/20 mendy1001 válasza:
Figyelj rám.Biztosíthatlak róla hogy igenis működik!De csak ha komolyan akarod az illetőt.Figyeld az érzéseid.
2011. márc. 15. 23:58
 19/20 bebemanoo válasza:
100%

BlackSword,ha neked az a humor,h mindenhova odakommentelsz vmi baromságot,akk csak gratulálni tudok xd

Amúgy én nem csináltam (még) ilyet,de sokat olvastam róla,és elvileg volt olyan,h felhívta őt az illető,vagy becsöngetett hozzá,de olyan is,akinek apránként jöttek a dolgok.Igazából sztem az "előéletüktől" függ ennek a mértéke (tehát ha otthagyta akkor visszajön;ha nem ismerték annyira egymást,akk közelebb kerülnek;ha a régi kapcsolat hűlt ki,akk újra közeledni kezd stb):)

2012. jún. 9. 03:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szerelmi kötés hatására mindkét fél változni fog miután létrejött a kötés..Sőt,már a kötés alatt is érezni kell valami változást!:)De miután megtörtént még erősebben!!A következők lehetnek: vágy,erős érzelmek, mindíg a párjával akar lenni,keresi telefonon sms.ben neten ahol csak el tudja érni és mindíg rá gondol este is a kedvese jár az eszében szóval nagyon erősen szerelmes lesz és bármit megtesz azért hogy a szerelme vele legyen!! Szerintem egy kötés után már azonnal max pár napra hatnia kell az érzéseknek és már el kell kezdődnie a pozitív változásoknak!!:)
2012. jún. 12. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!